Vin er den perfekte investering

Med et højt afkast og en lav risiko er vin en bedre investering end både ejendomme og aktier.
Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut.

Kontakt os
Scroll
Investering
Investering
"Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut"

Investering i vin

Vin er en god alternativ investering, fordi det kombinerer højt afkast med lav risiko og vin udgør en god ballast i enhver sund investeringsportefølje. Vin klarer sig nemlig bedre i kriser end andre investeringer. Hos Rare Wine Invest får du personlig rådgivning og en skræddersyet portefølje tilpasset din investeringshorisont, risikoprofil og afkastkrav.

Læs mere

Proces

Din investering i fire enkle trin

Hos Rare Wine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin til markedspris og uden moms.

 • Rådgivning

  1. Rådgivning og investering

  Rare Wine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

 • Håndtering af vin

  2. Håndtering og opbevaring

  Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin sikkert på vores tempererede lager i Danmark – Nordens eneste toldoplag for vin.

 • Porteføljeadministration

  3. Administration

  Rare Wine Invest holder øje med markedet og din vinportefølje. Kvartalsvist modtager du en individuel rapport, hvor vi tager temperaturen på vinmarkedet og giver dig en opdatering på hvordan priserne på dine vine har udviklet sig.

 • Salg af vin

  4. Frasalg af vin

  Som investor har du fordel af, at Rare Wine Invests søsterselskab Rare Wine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til markedspris til Rare Wine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

Rare Wine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin. Drag fordel af mere end 10 års erfaring og handel vin til markedspris og uden moms.

Læs mere om os

 • Salon Cuvée ”S” - 18. oktober 2019

  Enestående Salon med monumental frigivelse: Kun 8.000 flasker årgang 2008

  Der hersker ingen tvivl om at årgang 2008 i Champagne er noget af det mest sensationelle vi har set og Salon topper det muligvis med deres enestående 2008 Salon Cuvée ”S”

  Læs nyheden
 • Perrier Jouet - Belle Epoque - 9. oktober 2019

  Bedste Belle Epoque nogensinde: På magnum uden merpris!

  Investeringspotentialet vokser normalvis sammen med flaskestørrelser grundet store formaters gode egenskaber. Men det gør prisen også - under normale omstændigheder!

  Læs nyheden
 • Salon - Salon Cuvée ”S” - Mesnil - Salon mesnil - 2008 - 2008 Salon - 5. oktober 2019

  Guldægget i Champagne: Salon stiger +17 % på tre måneder

  Når det gælder investering, har vi enorm tiltro til champagne som kategori og skal der peges én producent ud blandt de absolut største vil det uden tvivl blive Salon.

  Læs nyheden
 • Domaine Lamarche - Lamarche - Cuvée 1959 - La Grande Rue - La Grande Rue Cuvée 1959 - Domaine Francois Lamarche - 25. september 2019

  Fremtidens kultvin? Kun 600 flasker af denne topvin fra Bourgogne

  Domaine Francois Lamarche er formentlig den største upcoming legende i Bourgogne og her er der skabt noget nyt og ekstremt sjældent

  Læs nyheden
 • Bourgogne - 19. september 2019

  +25 % på mindre end 12 måneder: Rouget Cros Parantoux stråler i Bourgogne

  Rouget Cros Parantoux er sjælden og legendarisk og det er her ikke et spørgsmål om vinkendere og -samlere VIL købe, men om de overhovedet KAN!

  Læs nyheden
 • Italien - Supertoscanere - 12. september 2019

  Reduceret høstudbytte og 100 point: Den bedste Solaia nogensinde?

  2016 Solaia er formentligt den bedste Solaia vi nogensinde har set og en hidtil uset høj score fra den største autoritet indenfor italienske vine bakker op om dette.

  Læs nyheden