Vin er den perfekte investering

Med et højt afkast og en lav risiko er vin en bedre investering end både ejendomme og aktier.
Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut.

Kontakt os
Scroll
Investering
Investering
"Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut"

Investering i vin

Vin er en god alternativ investering, fordi det kombinerer højt afkast med lav risiko og vin udgør en god ballast i enhver sund investeringsportefølje. Vin klarer sig nemlig bedre i kriser end andre investeringer. Hos Rare Wine Invest får du personlig rådgivning og en skræddersyet portefølje tilpasset din investeringshorisont, risikoprofil og afkastkrav.

Læs mere

Proces

Din investering i fire enkle trin

Hos Rare Wine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin til markedspris og uden moms.

 • Rådgivning

  1. Rådgivning og investering

  Rare Wine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

 • Håndtering af vin

  2. Håndtering og opbevaring

  Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin sikkert på vores tempererede lager i Danmark – Nordens eneste toldoplag for vin.

 • Porteføljeadministration

  3. Administration

  Rare Wine Invest holder øje med markedet og din vinportefølje. Kvartalsvist modtager du en individuel rapport, hvor vi tager temperaturen på vinmarkedet og giver dig en opdatering på hvordan priserne på dine vine har udviklet sig.

 • Salg af vin

  4. Frasalg af vin

  Som investor har du fordel af, at Rare Wine Invests søsterselskab Rare Wine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til markedspris til Rare Wine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

Rare Wine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin. Drag fordel af mere end 10 års erfaring og handel vin til markedspris og uden moms.

Læs mere om os

 • Bourgogne - 19. september 2019

  +25 % på mindre end 12 måneder: Rouget Cros Parantoux stråler i Bourgogne

  Rouget Cros Parantoux er sjælden og legendarisk og det er her ikke et spørgsmål om vinkendere og -samlere VIL købe, men om de overhovedet KAN!

  Læs nyheden
 • investeringstip - Italien - 12. september 2019

  Reduceret høstudbytte og 100 point: Den bedste Solaia nogensinde?

  2016 Solaia er formentligt den bedste Solaia vi nogensinde har set og en hidtil uset høj score fra den største autoritet indenfor italienske vine bakker op om dette.

  Læs nyheden
 • investeringstip - Champagne - Bollinger - 5. september 2019

  Bedste Grande Année nogensinde: Bollinger leverer solidt champagnepotentiale

  Sensationelle pointgivninger har gjort netop denne champagne til en af de helt store 2008-overraskelser.

  Læs nyheden
 • Investeringstip - Italien - 28. august 2019

  Supertoscaner når nye højder: Hele verden holder øje med Sassicaia

  Sassicaia: Wine of the Year 2018 og 100 point fra Wine Advocate. Sassicaia gør sig for alvor interessante i et investeringsperspektiv!

  Læs nyheden
 • Investeringstip - Champagne - 23. august 2019

  Unik mulighed for at investere i totalt udsolgt årgang fra Pommery

  Helt usædvanligt, har du nu, fem år efter frigivelsen, en allersidste chance for at investere i 2002 Cuvée Louise, inden den for alvor kan begynde at stige i pris.

  Læs nyheden
 • Artikel - 23. august 2019

  En solid nordjysk vækst- og eksporthistorie: Her går det rigtig stærkt!

  Noget rører sig i det nordjyske og det giver genlyd i hele vinverdenen. Rare Wine og Rare Wine Invest har nemlig vokseværk.

  Læs nyheden