Nyheder - Øvrige - 15. april 2020

Webinar: Hvordan og hvorfor investere i vin?

Den 21. april kan du komme med på vores gratis webinar omkring vininvestering; "Hvorfor og hvordan investerer jeg i vin"

Gratis webinar om investering i vin

Vin er den perfekte investering - selv i krisetider. Vininvestering er kendetegnet ved stabile afkast og lav risiko. Nu kan du få svar på dine spørgsmål vedrørende investering i vin og høre mere om hvordan du kommer igang. Tirsdag den 21. april kl. 10.00 afholder vi nemlig webinar igen, og det er gratis at være med.

Direktør i RareWine Invest, Anders Børsen, guider dig igennem grundpræmisserne for vininvestering på bare 20 minutter. Helt aktuelt kommer Anders også ind på hvordan vin-markedet er påvirket af den nuværende Corona-krise. 

Derpå vil der være mulighed for at stille spørgsmål til Anders under webinaret, således du kan få afklaret om vininvestering kunne være noget for dig. Webinaret inkl. spørgsmål varer 45 minutter og foregår på dansk.

Du kan tilmelde dig allerede nu - klik her...

Webinaret er en gentagelse af sidste uges webinar, hvor vi med stor tilslutning gennemførte en lignende sceance. Efterspørgslen på viden omkring vininvestering er stor og derfor åbner vi hermed op for endnu et webinar omkring emnet. Både undervejs i webinaret og til slut vil vi åbne op for spørgsmål.

Vi kan ikke garantere at vi når omkring alle spørgsmål, men vi skal gøre vores bedste for at nå omkring så mange som muligt.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.