Nyt job? – Rare Wine opretter fem nye job

24. juli 2018 - job, nyhed

Rare Wine har vokseværk – skal du have nyt job?

 

I dit job hos Rare Wine, skal du skal føle at du udretter noget, at du er en del af noget større, at du er stolt af dit arbejde, og at du får betalt for dit slid.

Der hvor du møder andre, skal du have lyst til at fortælle hvor du kommer fra, og du skal give andre lyst til at søge et job hos Rare Wine.

Det skal du fordi du synes er en fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, faglige udfordringer og stor arbejdsglæde – og fordi du ikke kan lade være!

 

Læs mere herunder, og søg dit næste job hos Rare Wine.

 

investereringsrådgivning

 

Intern salgskonsulent til Rare Wine Invest

Er du energisk og fyldt med drive, og kan du levere budskabet om en spændende investering med høje afkast og lav risiko til formuende danskere? Vi mangler en intern salgskonsulent der i samarbejde med det eksisterende rådgiverteam kan sparke døre ind. Der er karrieremuligheder og høje forventninger.

Læs mere om jobbet og søg her

 

 

Marketing Manager til Rare Wine Invest

Vi mangler en passioneret og vin-elskende marketingmanager til Rare Wine Invest. Det er en unik mulighed for at kombinere din interesse for vin med markedsføring i et miljø som ikke findes lige i Danmark. Der er frihed under ansvar og høje forventninger.

Læs mere om jobbet og søg her

 

Vi mangler en masse mennesker. Vi manger dig!

Inden længe slår vi yderligere fire nye stillinger op, så hold øje med Rare Wine A/S og Rare Wine Invest på Linkedin, og få besked så snart vi søger!

 

I løbet af 2018 kommer vi til at søge efter:

– Juniorsælger (Rare Wine)

Logistikassistent (Rare Wine) Besat

– Bogholder (Rare Wine)

 

Du kan allerede nu sende dit CV til job@rarewine.dk – så hører du fra os!

 

Dansk Toldoplag - køb investeringsvin told- og momsfrit

Langt ude på landet ligger Nordeuropas største vinlager

Selvom Vester Hassing ligger blot 12 km nordøst for Aalborg, er det alligevel på samme tid langt ude på landet – på den gode måde altså.

Der er ingen morgentrafik og turen fra Aalborg tager blot et kvarter. Det er endda let at parkere – og så er det gratis. På turen hjem kan du vinke til køen af biler på vej ud af byen mens du ubesværet kører ind mod byen.

I bygningerne, som før i tiden husede en spærfrabrik ligger Rare Wine, Rare Wine Invest og Dansk Toldoplag – Nordeuropas største lager for sjældne og dyre vine.

Her ligger vin for mere end hundrede millioner kroner, som Dansk toldoplag opbevarer på vegne af mere end 140 investorer.

 

 

Vi ses – “langt ude på landet”!

Del denne nyhed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om investeringsvin, markedsanalyser, tilbud på vin og information om vores eksklusive arrangementer.

Ved tilmelding accepterer du at modtage nyhedsmails, invitationer til arrangementer, tilbud samt anden information fra Rare Wine Invest og accepterer samtidig at Rare Wine Invest må kontakte dig via mail, telefon eller sms/mms i forbindelse hermed. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.