“Few equities have done so well as wine”
The Economist, April 2015

Om Rare Wine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin

Rare Wine Invest er et datterselskab under Rare Wine, og med mere end et årtis erfaring indenfor handel med sjældne og eksklusive vine,  har vi siden 2012 leveret investeringsrådgivning og solgt investeringsvin til investorer i både Danmark og i udlandet.

Rare Wine, som handler med vin i hele verden, har 20 ansatte, hvoraf de seks arbejder udelukkende med investering i vin i datterselskabet Rare Wine Invest.

Selskabet ligger i Vester Hassing, nord for Aalborg, og ledes af direktør og medejer, Anders Børsen.

Rare Wine Invest medarbejdere

Ingen traditionel vinhandler

Rare Wine er ikke en traditionel vinhandel. Vi er ikke bundet af restriktive agentaftaler, har ingen webshop og har hverken salg til privat eller restauranter. Vi er eksperter i import/eksport og arbejder med leverandører og kunder i hele verden.

Et godt netværk, Skandinaviens største lager af sjældne og eksklusive vine og et godt renommé gør os i stand til både at skaffe og sælge verdens dyreste og mest eksklusive vine fra dag til dag.

Vin til markedspris og uden moms – kun hos Rare Wine Invest

Kodeordet er store volumener og lave marginer, og netop det gør, at vi kan sælge vin til investering til markedspris – samme pris, som vinhandleren køber ind til, og derfor oftest langt under laveste butikspris.

Når vinen købes til markedspris og leveres uden moms til vores toldoplag, lides ingen tab, da fordyrende mellemled er skåret fra, og der ikke betales moms. Netop momsen er væsentlig, da hverken privatpersoner eller selskaber uden momsregistrering kan få fradrag for denne, som derfor i praksis er tabt.

Det betyder, at Rare Wine Invest i praksis kan videresælge vinen dagen efter til samme pris, som den er købt for – en service som ingen andre i Skandinavien kan tilbyde.

Vinen opbevares på Danmarks eneste toldoplag for vin

Rare Wine driver selskabet Dansk Toldoplag, som disponerer over Danmarks eneste toldoplag for vin, hvor der opbevares vin told-, afgifts- og momsfrit på vegne af mere end 200 investorer, som tilsammen har vin for mere end 125 mio. kroner.

Lageret, som ligger nord for Aalborg, har optimale forhold til opbevaring af vin, sikkerheden er høj og med plads til mere end 500.000 flasker vin, vil lagret på sigt rumme vin for mellem en halv og en hel milliard kroner.

Dansk Toldoplag - køb investeringsvin told- og momsfrit

Vininvestering er for alle

Vininvestering kræver stor viden, et verdensomfattende handelsnetværk samt mulighed for at handle vin uden moms, og derfor har investering i vin hidtil været forbeholdt professionelle.

Med Rare Wine Invest er investering i vin ikke længere kun for de få.

Rare Wine Invest har mange års erfaring med både rådgivning, køb og salg af investeringsvin og kan sælge vin til markedspris til levering uden told, moms og afgift til levering på toldoplag i Danmark.

Investering i vin begynder fra 50.000 kroner, og dermed er vin-investering nu en mulighed for flere end nogensinde.

Gratis rådgivning om vininvestering

Investorer får gratis rådgivning, og når man investerer i vin igennem Rare Wine Invest, står vi for alt fra udvælgelse og indkøb af vin, opbevaring, forsikring, administration og salg af vin, når gevinsten skal realiseres.

Ønsker du at høre mere om investering i vin, kan du sende en mail til Rare Wine Invest på invest@rarewine.dk. Skriv, hvordan vi kan træffe dig, hvornår det passer dig og eventuelt, hvad du ønsker at høre mere om, så vil du blive kontaktet af en investeringsrådgiver.

Arrangementer hos Rare Wine Invest - kom og hør om investering i vin

Eksklusive tilbud

Som investor vil du løbende modtage nyheder og analyser fra vinens verden samt tilbud på vin til investering og konsum – naturligvis til markedspris, langt under butiksprisen.

Du inviteres til Rare Wine Invests investor-arrangementer, hvor du har mulighed for at møde andre investorer over et glas vin.

Der arrangeres derudover løbende vinsmagninger, wine-makers dinners, vinrejser og meget mere – alt sammen eksklusivt for investorer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

Nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om investeringsvin, markedsanalyser, tilbud på vin og information om vores eksklusive arrangementer.

Ved tilmelding accepterer du at modtage nyhedsmails, invitationer til arrangementer, tilbud samt anden information fra Rare Wine Invest og accepterer samtidig at Rare Wine Invest må kontakte dig via mail, telefon eller sms/mms i forbindelse hermed. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.