Vin er den perfekte investering

Med solide afkast og lav risiko er vin en bedre investering end både ejendomme og aktier.
Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut.

Kontakt os
Scroll
Investering
Investering Investering-i-vin-800x600.jpg
"Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut"

Investering i vin

Vin er en god alternativ investering, fordi det kombinerer stabile afkast med lav risiko og samtidig udgør en god ballast i enhver sund investeringsportefølje. Vin klarer sig nemlig bedre i kriser end andre investeringer. Hos RareWine Invest får du personlig rådgivning og en skræddersyet portefølje tilpasset din investeringshorisont, risikoprofil og afkastkrav.

Læs mere

Proces

Din investering i tre enkle trin

Hos RareWine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin på professionelle vilkår og uden moms.

 • Rådgivning

  1. Rådgivning og investering

  RareWine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

 • Håndtering af vin

  2. Håndtering og opbevaring

  Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin sikkert på vores tempererede lager i Danmark – Nordens eneste toldoplag for vin.

 • Salg af vin

  3. Frasalg af vin

  Som investor har du fordel af, at RareWine Invests søsterselskab RareWine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til RareWine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

RareWine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin. Drag fordel af mere end 15 års erfaring med professionel handel af investeringsvin uden moms, told og afgifter.

Læs mere om os

 • Investeringstips - Italien - 11. august 2022

  Ny frigivelse fra Ornellaia. Investeringscase med historiske veldokumenterede afkast

  Notorisk stabile afkast kendetegner Ornellaia, og den nye 2019-frigivelse viser ikke tegn på afvigelse fra det faktum. Dyk ned og bliv klogere på investeringspotentialet.

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Bourgogne - 9. august 2022

  Enestående mulighed for investering i Armand Rousseau

  Bourgognes ypperste vine er oftest uopdrivelige. Her er din mulighed for investering i selveste Chambertin og Chambertin Clos de Beze, der hidtil har set eminente afkast.

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Bourgogne - 28. juli 2022

  Tilgængelig til investering: Assortments mm. fra mægtige Domaine de la Romanée-Conti

  La Tache, Corton, Duvault-Blochet og flere perfekte assortments fra verdens mest prestigefulde og mytiske bourgogneproducent

  Læs nyheden
 • Markedsanalyser - Øvrige - 15. juli 2022

  Analyse: Status på vinmarkedet halvvejs igennem 2022

  2021 var et ualmindeligt godt år for vininvestorerne. Hvad er status på første halvdel af 2022, og hvordan ser fremtiden ud, verdenssituationen taget i betragtning?

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Champagne - 14. juli 2022

  2013 Cuvée William Deutz – Prestigecuvée til favorabel pris

  Richard Juhlin placerer 2013 blandt huset bedste. Dens forgænger har set flotte afkast, og udgangspunktet er stort set identisk. Læs mere om potentialet i Champagne Deutz.

  Læs nyheden
 • Artikler - RareWine Academy

  Armand Rousseau – Gevrey-Chambertins ukronede konge

  Vin er kernen i Rousseaus DNA – generation efter generation. Med kærlighed til pinot noir, respekt for traditioner og moderne adaption har domænet opnået succes i Bourgogne.

  Læs nyheden