Den bedste investering behøver ikke være den sværeste

Kontakt os
Scroll
Porteføljerådgivning
Personlig rådgivning Skræddersyede investering
Vi hjælper dig fra start til slut. Se videoen "Sådan investerer du" her Se video

Personlig porteføljerådgivning og skræddersyede løsninger

RareWine Invests porteføljerådgivning tager altid udgangspunkt i dig som investor og dine behov og præferencer. Udgangspunktet for en langvarig relation starter derfor med at lære dig at kende. Vi kortlægger din personlige investeringsprofil, og hjælper dig med udgangspunkt i din investeringshorisont, risikoprofil og personlige præferencer.

RareWine Invest giver dig det nødvendige indblik og med udgangspunkt i personlig porteføljerådgivning klædes du på til, sammen med din porteføljerådgiver, at træffe de rigtige beslutninger for din vininvestering.

Vi skræddersyer en vinportefølje til dig og gør dig i stand til at investere i vin, uden at du behøver at være ekspert i hverken vin eller investering – for det er din porteføljerådgiver.

Den bedste investering behøver nemlig ikke at være den sværeste.

Se videoen: Sådan investerer du

Køb af vin
Køb af vin uden moms

Køb vin uden moms

Som de eneste i Norden tilbyder RareWine Invest, at du kan købe og opbevare vin uden told, afgift og moms. Muligheden for at private og selskaber uden momsregistrering (f.eks. holdingselskaber) kan købe og eje vin uden moms skyldes at Nordic Freeport, som er et søsterselskab til RareWine Invest, driver Nordens eneste toldoplag for vin og spiritus.

Opbevaring
Professionel håndtering og opbevaring Optimal opbevaring hos Nordic Freeport

Professionel håndtering og opbevaring

Dine vine leveres til Nordens eneste toldoplag for vin, hvor de oplagres i dit navn. Specialuddannet personale står for modtagelse og håndtering af vinene, og sikrer at de behandles og oplagres korrekt.

Vinen opmærkes med dit investor-ID, hvilket både sikrer din anonymitet samtidig med, at der aldrig kan opstå tvivl omkring hvem der ejer vinen. Selve lageret er isoleret, og et topmoderne køleanlæg holder temperaturen stabilt omkring 12 grader, hvilket er optimalt for lagring af vin. Ligeledes sikres det, at vinen ikke udsættes for sollys eller andet skadeligt lys, ligesom afstanden til vej gør, at vibrationer fra f.eks. tung trafik ikke udgør et problem.

Toldoplaget ligger i Vester Hassing, 15 minutters kørsel nord for Aalborg og har samme ejere som RareWine Invest, men drives som et selvstændigt selskab under navnet Nordic Freeport, og selskabet har alene til formål at opbevare vin og spiritus uden told, afgift og moms på vegne af investorer.

Toldoplaget kan besøges efter aftale indenfor normal kontortid og som investor har du dermed altid mulighed for at inspicere din vininvestering, ligesom du naturligvis har mulighed for at få dine vine udleveret mod betaling af told, afgift og moms.

Portefølje
Porteføljeadministration

Administration

RareWine Invest tilbyder porteføljeadministration til alle investorer. Denne service betyder, at du som investor ikke selv skal holde øje med din portefølje og du får automatisk besked omkring aktuelle situationer på markedet, der har betydning for netop din investering. Det kan være både købs- eller salgsanbefalinger med udgangspunkt i din portefølje eller relevante observationer om det generelle marked.

Kvartalsvist modtager du en individuel porteføljerapport. Rapporten giver dig et indblik i øjeblikssituationen på markedet og indeholder desuden en vurdering af markedsværdien af din portefølje på detailniveau samt et overblik over dine historiske køb og salg. Med andre ord; det fulde overblik.

Se ofte stillede spørgsmål

Omkostninger
Rare Wine Invest har de laveste omkostninger

RareWine Invest har de laveste omkostninger

Løbende omkostninger

Enhver investering indebærer en omkostning, og mens en kapitalforvalter foruden handelsomkostninger typisk opkræver mellem 1 % og 3 % årligt for at administrere et værdipapirdepot, er de samlede løbende omkostningerne til administration hos RareWine Invest og opbevaring på toldoplag typisk under 1,0 %

RareWine Invest har fokus på handel, og derfor holdes omkostningerne til porteføljeadministration og opbevaring så lave som muligt. Dermed kan omkostningsniveauet ved vininvestering igennem RareWine Invest konkurrere både med banker og pensionskasser, selvom der er tale om håndtering og opbevaring af fysiske varer.

De årlige omkostninger for en typisk portefølje er på 0,67 % i det første år, hvorefter de falder løbende i takt med at porteføljen stiger i værdi.

Handelsomkostninger

Der betales ikke købsprovision til RareWine Invest ifm. køb af vin, som købes til international markedspris.

Når afkastet skal realiseres og vinene sælges til RareWine, sker dette til en fast afregningskurs på mellem 90 og 95 af aktuel international markedspris. Kursen bestemmes af mængden af vin og kendes på forhånd. Jo større porteføljen er, des højere en kurs afregnes der til.

Omkostninger

Investeringsomkostninger

Mange har igennem tiden spurgt os: Hvorfor ikke bare investere selv? Det kan man også godt, men alene indgående kendskab til vin og investering eller endda et godt investeringstip er ikke nok. Mange glemmer at man som amatør-investor skal påregne at indkøbe vin tillagt vinhandlerens avance og moms. Vinhandlerens avance er altid tabt, mens momsen i praksis er tabt med mindre man investerer igennem et driftsselskab med momsfradrag. Sælger man selv, hvilket typisk sker ved et salg gennem et auktionshus, betaler man auktionshuset et salær, som ofte overstiger 30 % af den samlede pris, som køberen betaler. Auktionshuset er for en investor, et fordyrende mellemled, der trækker værdien af din investering væsentligt ned. Med RareWine Invest får du en investeringsmodel, som ikke udhuler dit afkast, men derimod maksimerer det. RareWine Invest sælger vin til investering uden tillæg af vinhandlerens avance, og når du får vinen leveret til Nordens eneste toldoplag for vin, sker det uden tillæg af told, afgift og moms. Vinen kan du altid sælge igen, og der sker altid til markedspris, når du sælger til RareWine.

 • RareWine Invest

  RareWine Invest

 • Vinhandler

  Vinhandler

 • Investor

  Investor

 • Auktionshus

  Auktionshus

 • verdens vinmarkeder

  Verdens vinmarkeder

Salg
Salg af vin

Køb og sælg til markedspris

Som investor hos RareWine Invest køber du vin til international markedspris uden tillæg af handelsomkostninger. Det vil sige at den pris du betaler svarer til, hvad vinen kan sælges til på det internationale vinmarked.

RareWines omfattende internationale handelsnetværk gør at RareWine, til en hver tid, effektivt kan handle vin til markedspris, hvilket sikrer at du altid kan sælge din vin til global markedspris.

Vine som handles igennem RareWine Invest handles altid til international markedspris. Dette kan kun lade sig gøre når du handler vin samme sted som vinhandleren, og dermed springer et led over og sparer vinhandlerens avance.

Som de eneste tilbyder RareWine Invest, at du kan både købe og sælge vin til markedspris – uanset om du køber eller sælger.

Selvom vin er et fysisk aktiv, er en vininvestering igennem RareWine Invest yderst likvid. Vinens omsættelighed varierer fra vin til vin, men i praksis tager det mellem to uger og tre måneder at sælge din vinportefølje til markedspris.

Kontakt os uforpligtende i dag

Michael-Knudsen-350x400px.jpg

Jeg overvejede indledningsvist at købe investeringsvin hjem privat og selv stå for opbevaring mv., men jeg måtte snart indse, at det var langt nemmere at lade RareWine Invest stå for det hele; herunder køb, håndtering, opbevaring, forsikring, salg og ikke mindst rådgivning

Michael Knudsen

Odense