Den bedste investering behøver ikke være den sværeste

Kontakt os
Scroll
Porteføljerådgivning
Personlig rådgivning Skræddersyede investering
Vi hjælper dig fra start til slut. Se videoen, "Sådan investerer du" her Se video

Personlig porteføljerådgivning og skræddersyede løsninger

RareWine Invests porteføljerådgivning tager altid udgangspunkt i dig som investor, dine behov og præferencer. Udgangspunktet for en langvarig relation starter derfor med at lære dig at kende. Vi kortlægger din personlige investeringsprofil og hjælper dig med udgangspunkt i din investeringshorisont, risikoprofil og personlige præferencer.

RareWine Invest giver dig det nødvendige indblik, og med udgangspunkt i personlig porteføljerådgivning klædes du på til at træffe de rigtige beslutninger for din vininvestering.

Vi skræddersyer en vinportefølje til dig og gør dig i stand til at investere i vin, uden du behøver at være ekspert i hverken vin eller investering.

Den bedste investering behøver nemlig ikke at være den sværeste.

Se videoen: Sådan investerer du

Køb af vin
Køb af vin uden moms

Køb vin uden moms

Hos RareWine Invest, kan du købe og opbevare vin uden told, afgift og moms. Muligheden for at du kan købe og eje vin uden moms skyldes, at vinen opbevares på toldoplag. Det sker igennem Nordic Freeport, der er et søsterselskab til RareWine Invest, som bl.a. driver Nordens eneste toldoplag for vin og spiritus, og derudover råder over opbevaringskapacitet på toldoplag i udlandet.

Opbevaring
Professionel håndtering og opbevaring Optimal opbevaring hos Nordic Freeport

Professionel håndtering og opbevaring

Nordic Freeport sikrer at dine vine leveres på et toldoplag, hvor de oplagres i dit navn. Specialtrænet personale står for modtagelse og håndtering af vinene, og sikrer, at de behandles og oplagres korrekt. Nordic Freeport råder over opbevaringskapacitet flere steder i Europa.

Vinen opmærkes med dit investor-ID, hvilket både sikrer din anonymitet samtidig med, at der aldrig kan opstå tvivl om, hvem der ejer vinen. Selve oplagringen sker under optimale betingelser, hvor luftfugtighed og temperatur holdes stabilt. Ligeledes sikres det, at vinen ikke udsættes for sollys eller andet skadeligt lys, ligesom at vibrationer fra eksempelvis tung trafik ikke udgør et problem

Nordic Freeport har domicil i Vester Hassing – 15 minutters kørsel nord for Aalborg – og har samme ejere som RareWine Invest, men drives som et selvstændigt selskab, der alene har til formål at håndtere og opbevare vin og spiritus for RareWine Group, såvel som investorer igennem RareWine Invest.

Lagerfaciliteterne kan besøges efter aftale inden for normal kontortid, så du som investor altid har mulighed for at inspicere din vininvestering, og du har selvfølgelig mulighed for at få dine vine leveret mod betaling af told, skat og moms.

Portefølje
Investorportal

Administration

Som investor får du adgang til investorportalen My RareWine Invest, så du til enhver tid kan tilgå din portefølje og have overblik over din investering. Samtidig holder vi øje med udviklingen på verdens vinmarkeder igennem daglig handel og kontakter dig, hvis noget har betydning for netop din investering. Det kan være både købs- eller salgsanbefalinger med udgangspunkt i din portefølje eller relevante observationer om det generelle marked.

På investorportalen, MyRareWineInvest, vil værdi-estimeringer på dine vine blive opdateret fortløbende. Værdien er en indikation, der afspejler det aktuelle udbud baseret på udbudspriser og handelsdata fra tredjepartsudbydere som den britiske vinbørs, Liv-ex, og wine-searcher.com. Med andre ord: Vi hjælper dig til enhver tid med at beholde det fulde overblik over din vininvestering.

Prisindikationerne på MyRareWineInvest er baseret på handelsdata, og er derfor kun vejledende. Den reelle markedspris kan variere fra den data baserede prisindikation.

Dagsaktuelle enkeltstående handler kan give udsving i data som ikke repræsenterer den reelle markedsværdi. Derfor bliver dine vine vurderet manuelt af vores specialister når du ønsker at realisere en position, således vi bedst muligt kan vejlede dig i forhold til et effektivt salg.

Se ofte stillede spørgsmål

Omkostninger
Rare Wine Invest har de laveste omkostninger

RareWine Invest har de laveste omkostninger

Løbende omkostninger

Enhver investering indebærer en omkostning, og mens en kapitalforvalter foruden handelsomkostninger typisk opkræver mellem 1 % og 3 % årligt for at administrere et værdipapirdepot, er de samlede løbende omkostninger forbundet med vininvestering hos RareWine Invest på 0,7-1,5% % om året. Dette dækker håndtering, opbevaring og forsikring

RareWine Invest har fokus på handel, og derfor holdes de løbende omkostninger så lave som muligt. Dermed kan omkostningsniveauet ved vininvestering gennem RareWine Invest konkurrere både med banker og pensionskasser, selvom der er tale om håndtering og opbevaring af fysiske varer.

Handelsomkostninger

Der betales ikke købsprovision til RareWine Invest i forbindelse med køb af vin, som købes til international markedspris*.

Når afkastet skal realiseres, og vinene sælges, sker dette i kommissionssalg med en fast kommisionssats på mellem 5 % og 15 %, fastsat på baggrund af porteføljensstørrelse – jo større salg, jo mindre kommission.

*Markedspris kan både være højere og lavere end RareWines indkøbspris. Markedsprisen fastsættes på baggrund af egne handelsdata samt internationale prisoplysningsdatabaser.

Omkostninger

Investeringsomkostninger

Mange har gennem tiden spurgt os: Hvorfor ikke bare investere selv? Det kan man også godt, men alene indgående kendskab til vin og investering eller endda et godt investeringstip er ikke nok. Mange glemmer, at man som amatør-investor skal påregne at indkøbe vin tillagt vinhandlerens avance og moms. Vinhandlerens avance er altid tabt, mens momsen i praksis er tabt med mindre man investerer gennem et driftsselskab med momsfradrag. Sælger man selv, hvilket typisk sker ved et salg gennem et auktionshus, betaler man auktionshuset et salær, som ofte overstiger 30 % af den samlede pris, som køberen betaler. Auktionshuset er for en investor, et fordyrende mellemled, der trækker værdien af din investering væsentligt ned. Med RareWine Invest får du en investeringsmodel, som ikke udhuler dit afkast, men derimod maksimerer det. RareWine Invest sælger vin til investering uden tillæg af vinhandlerens avance, og når du får vinen leveret til et toldoplag, sker det uden tillæg af told, afgift og moms. Vinen kan du altid sælge igen, og det sker altid til markedspris, når du sælger i kommissionssalg igennem RareWine.

 • RareWine Invest

  RareWine Invest

 • Vinhandler

  Vinhandler

 • Investor

  Investor

 • Auktionshus

  Auktionshus

 • verdens vinmarkeder

  Verdens vinmarkeder

Salg
Salg af vin

Køb og sælg til markedspris

Som investor hos RareWine Invest køber du vin til international markedspris uden tillæg af handelsomkostninger. Det vil sige, at den pris du betaler, svarer til, hvad vinen kan sælges til på det internationale vinmarked.

RareWines omfattende internationale handelsnetværk gør, at RareWine effektivt kan sælge din vin til en pris, der afspejler udbuddet på det globale vinmarked.

Vine, som handles igennem RareWine Invest, handles altid til international markedspris. Dette kan kun lade sig gøre, når du handler vin samme sted som vinhandleren og dermed springer et led over og sparer vinhandlerens avance.

Som de eneste tilbyder RareWine Invest, at du både kan købe og sælge vin til markedspris.

Selvom vin er et fysisk aktiv, er en vininvestering gennem RareWine Invest forholdsvis likvid. Vinens omsættelighed varierer fra vin til vin, men i praksis tager det mellem to uger og tre måneder at sælge din vinportefølje.

Kontakt os uforpligtende i dag

Michael-Knudsen-350x400px.jpg

Jeg overvejede indledningsvist at købe investeringsvin hjem privat og selv stå for opbevaring mv., men jeg måtte snart indse, at det var langt nemmere at lade RareWine Invest stå for det hele; herunder køb, håndtering, opbevaring, forsikring, salg og ikke mindst rådgivning

Michael Knudsen

Odense