Skandinaviens største formidler af investeringsvin

Scroll
Om os
Om Rare Wine Invest

Om os

Hos Rare Wine Invest møder inkarneret vinkendskab langsigtet investeringsrådgivning. Siden 2012 har vi leveret porteføljerådgivning og solgt investeringsvin til investorer i både Danmark og udlandet, herunder Norge, Sverige, Tyskland, England, Grækenland, De Forenede Arabiske Emirater, Thailand, Singapore m.fl.

Rare Wine Invest er et søsterselskab til handelsvirksomheden Rare Wine. Rare Wine har i mere end 10 år handlet professionelt med sjældne og eksklusive vine i hele verden, ud fra filosofien om at arbejde på små marginer i store volumener. Rare Wine er kendt i hele verden for markedets laveste priser, høje kvalitet og pålidelige service. Rare Wine og Rare Wine Invest beskæftiger i dag 30 ansatte, hvoraf de 8 udelukkende arbejder med vininvestering. Firmaet ligger i Vodskov nord for Aalborg, og ledes af direktør Anders Børsen, som sammen med Rasmus Nielsen ejer Rare Wine og Rare Wine Invest.

Rare Wine Invest administrerer og opbevarer vin for over end € 20 mio. (ca. kr. 150 mio.) på vegne af mere end 240 investorer.

MOMSFRIHED
Vin uden moms

Vin til markedspris – uden moms

Vi er købmænd, og lever i Rare Wine af at kunne levere de mest eksklusive vine i den bedste kvalitet til markedets laveste pris, og når du som investor køber ind samme sted og til samme pris som vinhandleren, er det muligt at handle vin til markedspris – både når du køber og sælger.

Vinene kan leveres til vores toldoplag i Vodskov, hvor vi som de eneste i Norden tilbyder opbevaring af vin uden told, afgift og moms. Det betyder, at privatpersoner eller selskaber uden momsfradrag, som normalt ikke kan fradrage købsmomsen, ligesom et driftsselskab, kan investere effektivt i et professionelt setup.

Alle fordyrende mellemled er skåret væk og tilbage er muligheden for at købe vin til markedets laveste priser, hvilket danner et solidt grundlag for en sund vininvestering. Som en del af et professionelt handelshus kan vi Rare Wine let videresælge dine vine, og tilbyder dig derfor at købe dine vine til en på forhånd aftalt kurs af den aktuelle markedspris.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

KVALITET
Vindetektiv Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af din investering

De stigende priser på investeringsvin betyder, at fristelsen til at forfalske kostbare vine er en virkelighed, der skal tages alvorligt. Som et internationalt anerkendt handelshus, bærer Rare Wine naturligvis et stort ansvar for at kvalitetssikre den investeringsvin, som du køber af Rare Wine Invest.

Rare Wines egen vindetektiv Mads Pedersen undersøger samtlige vine som ankommer til Rare Wines lager, herunder også de vine, som sælges til investorer igennem Rare Wine Invest. Både vinenes kvalitet og ægthed undersøges og sikres. Rare Wines kvalitetssikrings-afdeling råder i dag over et af verdens mest omfattende billedarkiver til dokumentation af vins ægthed. Arkivet udbygges løbende og omfatter i dag mere end 100.000 højopløselige billeder af verdens mest sjældne og dyre vine, og både ægte og falske vine dokumenteres grundigt.

Rare Wines egen vindetektiv Mads Pedersen samarbejder i dag med nogle af verdens største auktionshuse og vinproducenter i kampen mod falsk vin, og han er i dag kendt som værende blandt Europas dygtigste indenfor sit fag.

Se indslaget om vores vindetektiv

Toldoplag
Dansk Toldoplag

Nordens eneste toldoplag for vin

Rare Wine Invest driver selskabet Dansk Toldoplag, som disponerer over Nordens eneste toldoplag for vin. Her opbevares vin og spiritus, fuldstændig told-, afgifts- og momsfrit på vegne af mere end 240 investorer, som tilsammen har oplagret vin for mere end € 20 mio. (ca. kr. 150 mio.).

Med sin kapacitet på ca. 500.000 flasker vin, et højt sikkerhedsniveau, en konstant temperatur på 12 grader og told-, afgift- og momsfrihed, giver toldoplaget de bedst tænkelige betingelser for en god vininvestering.

Læs mere om vores toldoplag her

Rådgivning
Rådgivning

Vininvestering er for alle

Vininvestering kræver stor viden, et enormt handelsnetværk og mulighed for at handle vin uden moms, og derfor har investering i vin historisk set været forbeholdt en lille eksklusiv klub af professionelle investorer som til gengæld har tjent godt på de at være blandt dem som netop kunne udnytte dette.

Med Rare Wine Invest er investering i vin ikke længere kun for de få. Vininvestering starter fra € 10.000 (ca. kr. 75.000), hvilket gør vin som investering muligt for flere end nogensinde. Som investor får du kompetent og professionel hjælp, og vi gør os umage når vi omsætter vores vinkendskab, ekspertise og erfaring til konkrete investeringstips og individuel porteføljerådgivning.

Sammen med dig sammensætter vi din portefølje, og i forbindelse med indkøbet nyder du godt af markedets laveste priser, når vi igennem vores verdensomspændende handelsnetværk skaffer vine, så du kan købe vine til international markedspris.

Rare Wine Invest står for indkøb, håndtering, opbevaring, forsikring og administration og som investor har du mulighed for at sælge dine vine til Rare Wine til markedspris, når din gevinst skal realiseres.

Arrangementer
Rare Wine Invests arrangementer

Særlige tilbud, vinsmagninger og eksklusive rejser – kun for investorer

Få nyhederne og de bedste tilbud før alle andre og få tilbud om at købe vine til egen kælder til langt under butikspris.

Kom med når Rare Wine Invest arrangerer vinsmagninger og rejser - kun for investorer. Vi trækker gerne på vores store netværk, og afholder 3-4 årlige smagninger og middage, hvor vi gerne får besøg af producenten, som giver et unikt indblik i aftenens vine og deres tilblivelse. Vi besøger jævnligt de store franske vinområder og udover muligheden for at besøge slottene og smage deres vine, er det også en lejlighed til at møde ligesindede i hyggelige rammer.

Vores arrangementer sælges altid til kostpris, så du også her er sikret markedets laveste priser.