Skandinaviens største formidler af investeringsvin

Scroll
Om os
Om Rare Wine Invest

Om os

Hos Rare Wine Invest møder inkarneret vinkendskab langsigtet investeringsrådgivning. Siden 2011 har vi leveret porteføljerådgivning og solgt investeringsvin til investorer i både Danmark og udlandet, herunder Norge, Sverige, Tyskland, England, Dubai, Singapore m.fl.

Rare Wine Invest er et søsterselskab til handelsvirksomheden Rare Wine. Rare Wine har i mere end 10 år handlet professionelt med sjældne og eksklusive vine i hele verden, og er med filosofien om at arbejde på små marginer i store volumener kendt i hele verden for sine lave priser og høje kvalitet samt service. Rare Wine og Rare Wine Invest beskæftiger i dag knap 30 ansatte, hvoraf de seks udelukkende arbejder med vininvestering. Firmaet ligger i Vester Hassing nord for Aalborg, og ledes af direktør Anders Børsen, som sammen med Rasmus Nielsen ejer Rare Wine og Rare Wine Invest.

Rare Wine Invest administrerer og opbevarer vin for over end 150 millioner kroner på vegne af mere end 200 investorer.

MOMSFRIHED
Vin uden moms

Vin til markedspris – uden moms

Vi er købmænd, og lever i Rare Wine af at kunne levere de mest eksklusive vine i den bedste kvalitet til markedets laveste pris, og når du som investor køber ind samme sted og til samme pris som vinhandleren, er det muligt at handle vin til markedspris – både når du køber og sælger.

Vinene kan leveres til vores toldoplag i Vester Hassing, hvor vi som de eneste i Norden tilbyder opbevaring af vin uden told, afgift og moms. Det betyder, at privatpersoner eller selskaber uden momsregistrering, som normalt ikke kan få fradrage købsmomsen, ligesom større driftsselskaber, kan investere mere effektivt i et professionelt setup.

Alle fordyrende mellemled er skåret væk og tilbage er muligheden for at købe vin til markedets laveste priser, hvilket danner et solidt grundlag for en sund vininvestering. Som en del af et professionelt handelshus kan vi altid videresælge dine vine til aktuel markedspris. Skulle du ønske at sælge dagen efter du har investeret, vil salgsprisen være identisk med din købspris, da vi som de eneste kan tilbyde at handle vin til markedspris, både når der købes og sælges.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

KVALITET
Vindetektiv Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af din investering

De stigende markedsværdier på investeringsvin betyder, at fristelsen til at forfalske kostbare vine er en virkelighed, der skal tages alvorligt. Som et internationalt anerkendt handelshus er det et naturligt ansvar for Rare Wine Invest at kvalitetssikre din investeringsvin ved modtagelsen.

Rare Wines egen vindetektiv undersøger samtlige vine som handles gennem Rare Wine Invest. Vinene screenes for at udelukke risikoen for forfalskninger. I den forbindelse har vores vindetektiv opbygget et af verdens største billedarkiver af sjældne og dyre vine. Arkivet indeholder i dag mere end 100.000 højopløselige billeder af både ægte og falske vine, der sikrer din investering mod forfalskning.

Rare Wines egen vindetektiv Mads Pedersen er i dag kendt som en af Europas dygtigste indenfor sit fag

Se indslaget om vores vindetektiv

Toldoplag
Dansk Toldoplag

Nordens eneste toldoplag for vin

Rare Wine Invest driver selskabet Dansk Toldoplag, som disponerer over Nordens eneste toldoplag for vin. Her opbevares vin og spiritus, fuldstændig told-, afgifts- og momsfrit på vegne af mere end 200 investorer, som tilsammen har oplagret vin for mere end 150 mio. kroner. Med sin kapacitet på ca. 500.000 flasker vin, et højt sikkerhedsniveau, en konstant temperatur på 12 grader og told-, afgift- og momsfrihed, giver toldoplaget de bedst tænkelige betingelser for en god vininvestering.

Værdien af lageret forventes indenfor få år at passere en halv milliard kroner.

Læs mere om vores toldoplag her

Rådgivning
Rådgivning

Vininvestering er for alle

Vininvestering kræver stor viden, et enormt handelsnetværk og mulighed for at handle vin uden moms, og derfor har investering i vin historisk set været forbeholdt en lille eksklusiv klub af professionelle investorer, som til gengæld har tjent godt på at være blandt dem som kunne.

Med Rare Wine Invest er investering i vin ikke længere kun for de få. Vininvestering starter fra 75.000 kroner, hvilket gør vin som investering muligt for flere end nogensinde. Som investor får du kompetent og professionel hjælp, og vi gør os umage når vi omsætter vores vinkendskab, ekspertise og erfaring til konkrete investeringstips og individuel porteføljerådgivning.

Sammen med dig sammensætter vi din portefølje, og i forbindelse med indkøbet nyder de godt af markedets laveste priser, når vi stiller vores verdensomspændende handelsnetværk til rådighed. Rare Wine Invest står for håndtering, opbevaring, forsikring og administration og tilbyder at stå for salget af vinen til international markedspris, når tiden er til, at din gevinst skal realiseres.

Arrangementer
Rare Wine Invests arrangementer

Særlige tilbud, vinsmagninger og eksklusive rejser – kun for investorer

Få nyhederne og de bedste tilbud før alle andre og få tilbud om at købe vine til egen kælder til langt under butikspris.

Kom med når Rare Wine Invest arrangerer vinsmagninger og rejser - kun for investorer. Vi trækker gerne på vores store netværk, og afholder 3-4 årlige smagninger og middage, hvor vi gerne får besøg af producenten, som giver et unikt indblik i aftenens vine og deres tilblivelse. Vi besøger jævnligt de store franske vinområder og udover muligheden for at besøge slottene og smage deres vine, er det også en lejlighed til at møde ligesindede i hyggelige rammer.

Vores arrangementer sælges altid til kostpris, så du også her er sikret markedets laveste priser.