Skandinaviens største formidler af investeringsvin

Scroll
Om os
Om RareWine Invest RareWine-800x600.jpg

Om os

Hos RareWine Invest møder man inkarneret vinkendskab og langsigtet investeringsindsigt. Siden 2012 har vi leveret porteføljerådgivning og solgt investeringsvin til investorer i både Danmark og udlandet. Herunder Norge, Sverige, Tyskland, England, Grækenland, De Forenede Arabiske Emirater, Thailand, Singapore m.fl.

RareWine Invest er søsterselskab til handelsvirksomheden RareWine. RareWine har i mere end 10 år handlet professionelt med sjældne og eksklusive vine i hele verden ud fra filosofien om at arbejde på små marginer i store volumener. RareWine er kendt i hele verden for markedets laveste priser, høje kvalitet og pålidelige service. RareWine og RareWine Invest beskæftiger i dag 42 ansatte, hvoraf de 10 udelukkende arbejder med vininvestering. Firmaet har adresse på havnefronten i Aalborg med lagerfaciliteter i Vester Hassing, som ligger nord for Aalborg. Herudover ledes firmaet af direktør Rasmus Nielsen, som ligeledes ejer RareWine og RareWine Invest.

RareWine Invest administrerer og opbevarer vin for mere end € 40 mio. (ca. kr. 300 mio.) på vegne af mere end 500 investorer.

MOMSFRIHED
Vin uden moms

Vin til markedspris – uden moms

Vi er købmænd, og lever i RareWine af at kunne levere de mest eksklusive vine i den bedste kvalitet til markedets laveste pris, og når du som investor køber ind samme sted og til samme pris som vinhandleren, er det muligt at handle vin til markedspris – både når du køber og sælger.

Vinene kan leveres til vores toldoplag i Vodskov, hvor vi som de eneste i Norden tilbyder opbevaring af vin uden told, afgift og moms. Det betyder, at privatpersoner eller selskaber uden momsfradrag, som normalt ikke kan fradrage købsmomsen, ligesom et driftsselskab, kan investere effektivt i et professionelt setup.

Alle fordyrende mellemled er skåret væk og tilbage er muligheden for at købe vin til markedets laveste priser, hvilket danner et solidt grundlag for en sund vininvestering. Som en del af et professionelt handelshus kan vi i RareWine let videresælge dine vine, og tilbyder dig derfor at købe dine vine til en på forhånd aftalt kurs af den aktuelle markedspris.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

KVALITET
Vindetektiv Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af din investering

De stigende priser på investeringsvin betyder, at fristelsen til at forfalske kostbare vine er en virkelighed, der skal tages alvorligt. Som et internationalt anerkendt handelshus, bærer RareWine naturligvis et stort ansvar for at kvalitetssikre den investeringsvin, som du køber af RareWine Invest.

RareWines egen vindetektiv Mads Pedersen undersøger samtlige vine som ankommer til RareWines lager, herunder også de vine, som sælges til investorer igennem RareWine Invest. Både vinenes kvalitet og ægthed undersøges og sikres. RareWines kvalitetssikrings-afdeling råder i dag over et af verdens mest omfattende billedarkiver til dokumentation af vins ægthed. Arkivet udbygges løbende og omfatter i dag mere end 100.000 højopløselige billeder af verdens mest sjældne og dyre vine, og både ægte og falske vine dokumenteres grundigt.

RareWines egen vindetektiv Mads Pedersen samarbejder i dag med nogle af verdens største auktionshuse og vinproducenter i kampen mod falsk vin, og han er i dag kendt som værende blandt Europas dygtigste indenfor sit fag.

Se indslaget om vores vindetektiv

Toldoplag
Nordic Freeport Opbevar vin hos Nordic Freeport

Nordens eneste toldoplag for vin

RareWine Invest driver selskabet Nordic Freeport, som disponerer over Nordens eneste toldoplag for vin. Her opbevares vin og spiritus, fuldstændig told-, afgifts- og momsfrit på vegne af mere end 500 investorer, som tilsammen har oplagret vin for mere end € 40 mio. (ca. kr. 300 mio.).

Nordic Freeport har i dag en kapacitet på ca. 500.000 flasker, men denne udvides lige nu med nye lagerhaller. Det betyder at der inden udgangen af 2020 vil være plads til op imod 2.500.000 flasker vin. Her vil fortsat være et højt sikkerhedsniveau, samt ideelt klima til opbevaring af vin med en konstant temperatur på 12 grader så RareWine Invest fortsat kan tilbyde private og professionelle investorer den optimale opbevaring af vin og spiritus uden told, moms og afgift, igennem Nordic Freeport.

Læs mere om vores toldoplag her

Rådgivning
Rådgivning Rådgivning og investering i vin

Vininvestering er for alle

Vininvestering kræver stor viden, et enormt handelsnetværk og mulighed for at handle vin uden moms, og derfor har investering i vin historisk set været forbeholdt en lille eksklusiv klub af professionelle investorer som til gengæld har tjent godt på de at være blandt dem som netop kunne udnytte dette.

Med RareWine Invest er investering i vin ikke længere kun for de få. Vininvestering starter fra € 10.000 (ca. kr. 75.000), hvilket gør vin som investering muligt for flere end nogensinde. Som investor får du kompetent og professionel hjælp, og vi gør os umage når vi omsætter vores vinkendskab, ekspertise og erfaring til konkrete investeringstips og individuel porteføljerådgivning.

Sammen med dig sammensætter vi din portefølje, og i forbindelse med indkøbet nyder du godt af markedets laveste priser, når vi igennem vores verdensomspændende handelsnetværk skaffer vine, så du kan købe vine til international markedspris.

RareWine Invest står for indkøb, håndtering, opbevaring, forsikring og administration og som investor har du mulighed for at sælge dine vine til RareWine til markedspris, når din gevinst skal realiseres.

Arrangementer
RareWine Invests arrangementer

Særlige tilbud, vinsmagninger og eksklusive rejser – kun for investorer

Få nyhederne og de bedste tilbud før alle andre, og få tilbud om at købe vine til egen kælder til langt under butikspris.

Kom med når RareWine Invest arrangerer vinsmagninger og rejser - kun for investorer. Vi trækker gerne på vores store netværk, og afholder 3-4 årlige smagninger og middage, hvor vi gerne får besøg af producenten, som giver et unikt indblik i aftenens vine og deres tilblivelse. Vi besøger jævnligt de store franske vinområder og udover muligheden for at besøge slottene og smage deres vine, er det også en lejlighed til at møde ligesindede i hyggelige rammer.

Vores arrangementer sælges altid til kostpris, så du også her er sikret markedets laveste priser.