Vin er den perfekte investering

Med solide afkast og lav risiko er vin en bedre investering end både ejendomme og aktier.
Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut.

Kontakt os
Scroll
Investering
Investering
"Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut"

Investering i vin

Vin er en god alternativ investering, fordi det kombinerer stabile afkast med lav risiko og samtidig udgør en god ballast i enhver sund investeringsportefølje. Vin klarer sig nemlig bedre i kriser end andre investeringer. Hos RareWine Invest får du personlig rådgivning og en skræddersyet portefølje tilpasset din investeringshorisont, risikoprofil og afkastkrav.

Læs mere

Proces

Din investering i tre enkle trin

Hos RareWine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin på professionelle vilkår og uden moms.

 • Rådgivning

  1. Rådgivning og investering

  RareWine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

 • Håndtering af vin

  2. Håndtering og opbevaring

  Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin på toldoplag - sikkert, forsikret og under optimale betingelser.

 • Salg af vin

  3. Frasalg af vin

  Som investor har du fordel af, at RareWine Invests søsterselskab RareWine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til RareWine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

RareWine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin. Drag fordel af mere end 15 års erfaring med professionel handel af investeringsvin uden moms, told og afgifter.

Læs mere om os

 • Investeringstips - Whisky - 7. december 2023

  Fra fyrtårnet i whiskyverdenen: Ny frigivelse af The Macallan 30 YO Double Cask

  Mens dens jævnaldrende søsterudtryk har set en prisstigning på 312% over de seneste 10 år, er der også her stort potentiale at hente

  Læs nyheden
 • Artikler - RareWine Academy

  US-labels på vin | Hvad betyder det egentlig?

  Fortidens frygtede kvalitetstab på langdistance-transporterede vine forfølger fortsat priserne… Uden grund. Læs meget mere om betydningen af US-labels her.

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Champagne - 30. november 2023

  Invester i verdens mest eksklusive champagner fra kultårgangen 1996

  Krug står med Clos du Mesnil og Clos d’Ambonnay bag to af verdens mest eksklusive champagner – og i kultårgangen 1996 bliver det nærmest ikke større.

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Bourgogne - 28. november 2023

  Fremtidens skat? 2018 Bouchard Chevalier-Montrachet

  Luksusgigant har set vækstpotentialet i Bouchard. Forståeligt. For hvid bourgogne grand cru er både eftertragtet og sparsomt produceret.

  Læs nyheden
 • Investeringstips - Whisky - 16. november 2023

  Talisker 45 YO: Den ældste Parley til dato og et afsluttende kapitel

  Helt ny frigivelse, der både er et af de ældste udtryk nogensinde frigivet fra Talisker og samtidig tegner et afsluttende kapitel.

  Læs nyheden
 • Artikler - RareWine Academy - 10. november 2023

  Hospices de Beaune – Maurice Drouhin’s flugt fra Gestapo

  Verdens største velgørende vinauktion er fusionen af burgundisk næstekærlighed og ikonisk vinsalg. Og lige her krydres historien med vin af særlig historisk betydning

  Læs nyheden