Vin er den perfekte investering

Med solide afkast og lav risiko er vin en bedre investering end både ejendomme og aktier.
Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut.

Kontakt os
Scroll
Investering
Investering
"Vi tager hånd om dig og din investering fra start til slut"

Investering i vin

Vin er en god alternativ investering, fordi det kombinerer stabile afkast med lav risiko og samtidig udgør en god ballast i enhver sund investeringsportefølje. Vin klarer sig nemlig bedre i kriser end andre investeringer. Hos RareWine Invest får du personlig rådgivning og en skræddersyet portefølje tilpasset din investeringshorisont, risikoprofil og afkastkrav.

Læs mere

Proces

Din investering i fire enkle trin

Hos RareWine Invest får du en forståelse for, hvordan vin fungerer som investering, og hvorfor vin er den bedste langsigtede investering. Vi stiller vores store erfaring, indgående kendskab til vinmarkedet og et unikt handelsnetværk til rådighed, og kan derfor tilbyde både professionel rådgivning og mulighed for at handle investeringsvin til markedspris og uden moms.

 • Rådgivning

  1. Rådgivning og investering

  RareWine Invest er det rigtige sted at investere i vin. Vi har siden 2012 tilbudt kvalificeret porteføljerådgivning, så du kan investere effektivt – uden at du selv behøver at være ekspert.

 • Håndtering af vin

  2. Håndtering og opbevaring

  Vi håndterer og oplagrer din investeringsvin sikkert på vores tempererede lager i Danmark – Nordens eneste toldoplag for vin.

 • Porteføljeadministration

  3. Administration

  RareWine Invest holder øje med markedet og din vinportefølje. Kvartalsvist modtager du en individuel rapport, hvor vi tager temperaturen på vinmarkedet og giver dig en opdatering på hvordan priserne på dine vine har udviklet sig.

 • Salg af vin

  4. Frasalg af vin

  Som investor har du fordel af, at RareWine Invests søsterselskab RareWine er blandt Europas største handelshuse indenfor vin og spiritus. Det betyder at dine vine altid kan sælges til markedspris til RareWine, som videresælger disse på det globale vinmarked.

RareWine Invest

Skandinaviens største formidler af investeringsvin. Drag fordel af mere end 10 års erfaring og handel vin til markedspris og uden moms.

Læs mere om os

 • 2. juni 2020

  Bordeaux is back! Stærkt kortsigtet potentiale i 2019 En Primeur

  Rekordlave priser og en særdeles stærk årgang gør at vi helt undtagelsesvis ser et solidt kortsigtet potentiale i 2019 En Primeur. En mulighed vi ikke har set lige i årevis

  Læs nyheden
 • Whisky - cognac - spiritus - auktion - 2. juni 2020

  258 år gammel Cognac sætter rekord på auktion

  Det er ikke så tit vi skriver om cognac, men denne her flaske er noget ganske særligt. Gautier Cognac fra 1762 er anerkendt som en af de ældste cognac man kender til.

  Læs nyheden
 • Domaine des Comtes Lafon - Montrachet - hvidvin - Grand Cru - 2017 - 26. maj 2020

  Hvidvin i verdensklasse: Greven af Lafon bider skeer med Romanée-Conti

  Potentialet i hvid Grand Cru-vin er voksende og ekstremt lukrativt og Lafon Montrachet giver investoren en sjælden kombination af hyper sjælden topvin og stærk value-for-money

  Læs nyheden
 • Casanova di Neri - 2015 - tenuta nuova - 20. maj 2020

  Solidt Brunello-potentiale: Stabilt afkast og højeste score nogensinde

  Derfor kan Casanova di Neris topvin, Brunello Tenuta Nuova, eksploderer og blive en raket der spreder guld over din vinportefølje

  Læs nyheden
 • 14. maj 2020

  2002 Krug Vintage: Udnyt stort uforløst potentiale

  Krug er stedet at være hvis du tror på Champagnes store potentiale, og lige nu giver 2002 Krug Vintage dig mulighed for at udnytte et stærkt uforløst potentiale

  Læs nyheden
 • 12. maj 2020

  Enestående tilfælde: 2002 Cristal late release uden merpris

  Vi anbefaler normalt ikke late-release til investering, men en historisk mulighed gør det lige nu muligt at investere i perfekt modnet Cristal uden merpris

  Læs nyheden