Investeringstips - Bordeaux - 31. maj 2017

Pedesclaux – en kommende stjerne!

Den bedste årgange nogensinde fra Pedeclaux

”Livet er for kort til at drikke Pedesclaux!”, sagde den berømte vinkritiker, Robert Parker, tilbage i 2003, og sendte dermed slottet ned bagerst i klassen. Men i 2009 opkøbte den franske milliardær og forretningsmand, Jacky Lorenzetti, slottet og investerede store summer i genopbygningen af slottet, produktionsapparatet og ikke mindst brandet.

Pedesclaux

Nye tider

Château Pedesclaux befinder sig i hjertet af Pauillac med berømte naboer som Mouton– & Lafite-Rothschild. For nylig besøgte vi slottet og bevidnede på første hånd, den revitalisering som slottet har gennemlevet de seneste år. Det gamle château er blevet moderniseret og med tilbygninger i glas og nye produktionsfaciliteter giver det associationer til de helt store bordeaux-slotte.

Robert Parker anerkender

Selv Robert Parker har måttet æde sine ord, og årgang 2016 fik også rosende ord med på vejen, da Wine Advocate tildelte Pedesclaux 93-95 point. En kæmpe forbedring siden 2009, som også var et godt år i Bordeaux, hvor Pedesclaux blot scorer 86 point.

Pedesclaux Robert Parker Scores

Pedesclaux’s gennembrud – Højeste score nogensinde!

2016 betragtes vidt og bredt som gennembruddet for Pedesclaux og ses af mange som belønningen for det store arbejde og investeringer som er blevet lagt slottet de seneste 8 år.
Med 93-95 point og en pris på blot 37 EUR /fl, har vi at gøre med en meget attraktivt prissat 5. cru.

En god investering

Kombineret med de lyse fremtidsudsigter og forventningen om at slottet i de kommende år opnår yderligere anderkendelse, mener Rare Wine Invest, at der her er tale om en yderst spændende investeringscase, og vi anbefaler 2016 Pedesclaux som investering.

Priser

ÅrVinVol.EnhedPris / fl.
2016Chateau Pedesclaux0,75OWC12€37

*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel.
Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske.
Forudsætter en samlet investering på min. EUR 10.000 (75.000 DKK)

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.