Nyheder - Øvrige - 5. maj 2017

Rare Wine Invest åbner Danmarks eneste toldoplag

Køb vin told-, afgift- og moms-frit på nordens eneste toldoplag for vin

Rare Wine Invest har fået godkendt Nordens første og eneste toldoplag, en told- og momsfri lagerzone, til opbevaring af sjældne og eksklusive investeringsvine. Det betyder, at enhver nu kan købe vin uden told, afgift og moms, og med en kapacitet på 500.000 flasker, forventer vi at oplægge vin for mere end en halv milliard kroner.

Køb vin uden moms

Køb vin til markedspris – og uden moms

Hos Rare Wine Invest handles vinen til markedspris og uden at der pålægges moms, når blot vinene leveres til toldoplaget, hvor de opbevares sikkert indtil de engang skal sælges igen.

Hvis man investerer selv og handler man hos en vinhandler, betaler man langt over markedspris og ydermere pålægges moms. Man betaler som regel en overpris på mindst 50% når man investerer i vin på egen hånd.

Nordens eneste toldoplag

Hvad betyder det for dig som investor?

Hos Rare Wine Invest koster f.eks. 6 fl. 2003 Château Latour 30.500 kr ex. told, afgift og moms, når denne leveres til toldoplag. Denne pris svarer til markedsprisen.

Til sammenligning koster den samme kasse vin mellem 48.000 kr og 54.000 kr, inkl. moms ved vinhandleren. Det svarer til en overpris på 60-75%.

Ved investering gennem Rare Wine Invest og vores toldoplager får du således flere vine for det investerede kapital.

*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel.
Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske.
Forudsætter en samlet investering på min. EUR 10.000 (75.000 DKK)

Toldoplag

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.