Investeringstips - Whisky - 29. september 2017

Whisky til investering – high risk/high reward!

Ikke mere Port Ellen eller Brora!

Begge destillerier lukkede i 1983 og idag er det eneste vidnesbyrd om deres eksistens, de tilbageværende whiskyfade, som i forbindelse med lukningen, blev solgt til højestbydende.

Diageo, som ejer fadene og retten til at bruge navnene, har siden starten af 00’erne løbende frigivet årgangs-whisky’er fra begge producenter. Kendsgerningen, at der kun bliver færre og færre flasker, som tiden går, presser fortsat priserne i vejret.

Ingen ved hvornår det sker, men på et tidspunkt løber Diageo tør og den sidste Port Ellen og Brora vil være sendt på markedet. Vi tror på Whisky som investering. Kontakt os, hvis du vil du høre hele historien om Port Ellen og Brora og om muligheden for at investere.

Whisky Port Ellen Brora

Whisky har været den bedste investering:

De sidste ti år har whisky slået vin som investeringsaktiv. Den stigende interesse for årgangs-whisky sammenholdt med det umulige i at øge produktionen af 30+ års whisky på kort tid, har medført store prisstigninger på whiskymarkedet – og nogle whisky’er er mere end ti-doblet i pris de sidste 10 år.

Hvad skal man være opmærksom på:

Whisky som investering, har ikke samme lange historik, som investering i vin, og er der blot tale om en trend, kan priserne falde igen. Tror man derimod på, at efterspørgslen er kommet for at blive, er der omvendt kun én vej for priserne, og det er op.

Set ift. vin er investering i whisky forbundet med en højere risiko, men også en mulighed for højere afkast, og priserne vil i så fald stige støt og hastigt i takt med at verdens whiskyelskere opkøber og drikker disse sjældne flasker.

Port Ellen

Priser

ÅrVinVol.EnhedPris / fl.
1978Port Ellen – 37 års – 16th release0,70GB1/OC4€1.800
1977Brora – 38 års – 15th release0,70GB1/OC4€995

*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel.
Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske.
Forudsætter en samlet investering på min. EUR 10.000 (75.000 DKK)

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.