Job - Øvrige - 24. juli 2018

Nyt job? – Rare Wine opretter fem nye job

Rare Wine har vokseværk – skal du have nyt job?

I dit job hos Rare Wine, skal du skal føle at du udretter noget, at du er en del af noget større, at du er stolt af dit arbejde, og at du får betalt for dit slid.

Der hvor du møder andre, skal du have lyst til at fortælle hvor du kommer fra, og du skal give andre lyst til at søge et job hos Rare Wine.

Det skal du fordi du synes er en fantastisk arbejdsplads med gode kollegaer, faglige udfordringer og stor arbejdsglæde – og fordi du ikke kan lade være!

Læs mere herunder, og søg dit næste job hos Rare Wine.

Intern salgskonsulent til Rare Wine Invest - BESAT!

Er du energisk og fyldt med drive, og kan du levere budskabet om en spændende investering med høje afkast og lav risiko til formuende danskere? Vi mangler en intern salgskonsulent der i samarbejde med det eksisterende rådgiverteam kan sparke døre ind. Der er karrieremuligheder og høje forventninger.

Investeringsrådgiver

Marketing Manager til Rare Wine Invest - BESAT

Vi mangler en passioneret og vin-elskende marketingmanager til Rare Wine Invest. Det er en unik mulighed for at kombinere din interesse for vin med markedsføring i et miljø som ikke findes lige i Danmark. Der er frihed under ansvar og høje forventninger.

Vi mangler en masse mennesker. Vi manger dig!

Inden længe slår vi yderligere fire nye stillinger op, så hold øje med Rare Wine A/S og Rare Wine Invest på Linkedin, og få besked så snart vi søger!

I løbet af 2018 kommer vi til at søge efter:

  • Juniorsælger (Rare Wine) - BESAT
  • Logistikassistent (Rare Wine) - BESAT
  • Bogholder (Rare Wine) Besat - BESAT

Langt ude på landet ligger Nordeuropas største vinlager

Selvom Vester Hassing ligger blot 12 km nordøst for Aalborg, er det alligevel på samme tid langt ude på landet – på den gode måde altså.

Der er ingen morgentrafik og turen fra Aalborg tager blot et kvarter. Det er endda let at parkere – og så er det gratis. På turen hjem kan du vinke til køen af biler på vej ud af byen mens du ubesværet kører ind mod byen.

I bygningerne, som før i tiden husede en spærfrabrik ligger Rare Wine, Rare Wine Invest og Dansk Toldoplag – Nordeuropas største lager for sjældne og dyre vine.

Her ligger vin for mere end hundrede millioner kroner, som Dansk toldoplag opbevarer på vegne af mere end 140 investorer.

Dansk Toldoplag

*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel.
Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske.
Forudsætter en samlet investering på min. EUR 10.000 (75.000 DKK)

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.