Investeringstips - Champagne - 31. marts 2020

Mængderne forsvinder: Invester i 2008 Dom Pérignon

1988 Dom Pérignon koster i dag ca. 10 gange mere end ved frigivelsen, hvis den overhovedet kan skaffes. Årgang 2008 er endnu bedre.

Markedssituation giver lukrative Dom Pérignon-muligheder

Dom Pérignon er kendt og anerkendt som et af verdens mest efterspurgte luksusbrands og er uden tvivl at finde på øverste hylde blandt kongerne af Champagne.

Når snakken tilmed falder på årgang 2008, så bliver det næsten ikke mere legendarisk. Årgang 2008 er kendt som en af de bedste hvis ikke den bedste årgang nogensinde i Champagne. Dom Pérignon 2008 scorer i snit mere end 2,5 point mere end den legendariske årgang 1988, som i dag koster mere end 10 gange mere end ved frigivelsen i slut 90’erne - hvis den overhovedet kan fremskaffes.

Tilmed er der lige nu mulighed for at købe 2008 Dom Pérignon til en attraktiv pris og i investeringsegnede mængder. Corona-krisen har om noget været medvirkende årsag til, at det britiske pund (GBP) er faldet med godt 10 % den seneste måned. London er centrum for verdens handel med vin og en stor del af verdens internationale vinhandlere er hjemhørende i England. Det betyder at udsving i prisen på GBP kan påvirke de globale vinpriser midlertidigt.

Er udbuddet af en bestemt vin stort i England, og justeres prisen ikke for valutaudsving, falder prisen globalt, og vinen kan købes til en fordelagtig pris, indtil markedet igen er handlet effektivt, og priserne har rettet sig. Tilmed er efterspørgslen faldende i takt med at store dele af verden er isoleret for at undgå spredning af Covid-19, og det medfører at prisen på 2008 Dom Pérignon for en kort periode er mere attraktiv end normalt.

Læs desuden mere i Dom Pérignon-artiklen fra august 2019: Dom Pérignon: Rekord billig og uholdbart forhold mellem pris og kvalitet

Invester ilegendariske 2008 Dom Perignon En legendarisk label på en legendarisk champagne

Du kan nå det endnu

Dermed har vi den perfekte kombination af vinverdens svar på en statsobligation; eksklusivt og efterspurgt superbrand, legendarisk årgang, tilstrækkelig mængde og en yderst favorabel pris. Med andre ord, alt taler for, at 2008 Dom Pérignon om en halv snes år bliver en investeringscase, der bliver fremhævet igen og igen - og du kan stadig nå at komme med på vognen inden det er for sent – men muligheden varer ikke ved da de tilgængelige mængder på verdensmarkedet er kraftigt reduceret og fortsat svinder ind.  

Invester i 2008 Dom Pérignon

Kontakt os via kontaktformularen herunder hvis du ønsker at investere eller høre nærmere om dine muligheder.

ÅrgangVinVol.PakningPris
2008Dom Pérignon750OC6€ 122
*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske. Mindste ordrestørrelse € 2.500. Forudsætter en samlet portefølje på min. € 10.000 (75.000 kr.). Prisen på disse vine kan have ændret sig siden udgivelsen af denne artikel.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.