Nyheder - 28. september 2020

RareWine Invest runder 500 investorer

Corona-krisen har medført stigende efterspørgsel på vin til investering, således har vi i RareWine Invest budt velkommen til investor nummer 500.

Mere end 500 vininvestorer fra hele verden

Da vi tilbage i april bød velkommen til investor nummer 400 hos RareWine Invest stod vi midt i Corona-krisens første del og med slet skjult optimisme proklamerede vi, at målet var at nå 500 investorer inden årets udgang. Så lang tid skulle der dog ikke gå. Allerede i den forgange uge passerede vi 500 investorer, hvilket vi er både stolte og taknemmelige for, og interessen for vin til investering er støt stigende.

Ikke mindst er det vidnesbyrd om den værdi som vi skaber for vores eksisterende investorer, men det er i den grad også en indikation af at mange investorer har fået øjnene op for vinens kapitalbevarende egenskaber, og søger tryghed i en tid med stor usikkerhed på de finansielle markeder.   

Nogle ligger søvnløse og andre investerer i vin

Verserende handelskrig mellem USA og Kina, amerikansk straftold på flere europæiske varer, uroligheder i Hong Kong, snarligt Brexit og forestående amerikansk valg er blot nogle af de udefrakommende omstændigheder som gør fremtiden svær at spå om.  

I tider omgærdet af usikkerhed er det ikke unormalt, at investorer søger tryghed og stabilitet, og det er lige præcis hvad vin er garant for. Vininvestorer oplever sjældent de store udsving, og selv i krisetider udviser vin stor modstandsdygtighed. 

Således er det ikke overraskende, at der netop nu er øget efterspørgsel på investering i vin til kapitalbevaring eller som supplerende risikospredning til øvrige investeringsaktiver. Tilmed er der flere, der også har fået øjnene op for de stabile afkast og den lave risiko som er forbundet med investering i vin.   

Vin er oppe med 249 % set over de sidste 16 år - en periode, der både favner Finanskrisen i slutningen af nullerne og den aktuelle Corona-krise. 

Hos RareWine Invest bifalder vi den store interesse for vin til investering, og glæder os over at flere har fået øje på vinens helt særlige egenskaber - og samtidig vælger at udvise tillid til os som professionel samarbejdspartner.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.