Nyheder - Øvrige - 5. november 2022

Landsholdsstjerne medvirker i ny kampagne for at udbrede kendskab til vininvestering

Kendt fodboldlandsholdsspiller skal hjælpe RareWine Invest med at udbrede kendskabet til vininvestering

Når bolden ruller over skærmen senere i denne måned, og de rød- og hvidklædte fodboldhelte kæmper for Danmarks ære, så bliver det forhåbentlig med Joakim Mæhle i en af hovedrollerne. Også herhjemme i Danmark, kommer Joakim Mæhle til at spille en sand hovedrolle i en ny kampagne med RareWine Invest som afsender.

Den folkekære fodboldspiller, der til dagligt slår sine folder for Atalanta i den italienske Serie A, investerer i vin gennem RareWine Invest, og kommer nu også til at optræde i et markedsføringsfremstød for at udbrede kendskabet til vininvestering.

Joakim Mæhle som Brand Ambassadør

I løbet af få år er Joakim Mæhle blevet et af de mest afholdte ansigter i Danmark, og med det kærlige tilnavn ”Prinsegemæhlen” er han om nogen et af symbolerne på den nyere danske landsholdsæra.

”Naturligvis glæder vi os over Joakim Mæhles indtræden i vores ambassadørkorps. Vi deler samme værdisæt, og han besidder alle de egenskaber vi værdsætter ved de personer vi arbejder tæt sammen med. I tilgift dertil, så har Joakim også stor interesse for vin, og selvom det ikke er en forudsætning, så er det selvfølgelig et ekstra plus.” forklarer Lars Granat Jensen, CMO i RareWine Group, der er selskabet bag RareWine Invest.

RareWine Invest har oplevet en massiv interesse for investering i vin de senere år. Vin udmærker sig som et ugearet fysisk aktiv, der er særlig modstandsdygtig i et usikkert marked. Det har mange danskere fået øje på, og Joakim Mæhle skal bidrage med at fortælle sin historie til endnu flere.

”Vi er både glade og ydmyge over, at mere end 1.600 investorer har betroet vininvestering til os, heriblandt Joakim. Vi håber, at Joakim med sin vindende personlighed kan være med til at udbrede kendskabet til vininvestering til endnu flere. Han skal hverken agere sælger eller lege skuespiller. Han skal blot være sig selv og sætte ord på sine tanker omkring vininvestering.” fortæller Lars Granat Jensen.  

Samarbejdet, der blev indledt i foråret 2022, omfatter blandt andet både video og billede-annoncer, hvor Joakim Mæhle fortæller om hvad der har fået ham til at investere i vin. Et af de centrale elementer i samarbejdet kan opleves i videoen herunder.

Populære Joakim Mæhle - Fra Østervrå til landsholdet

Fodboldlandsholdet oplever en popularitet i disse år, som vel kun kan sammenlignes med eurofurien i 1986, hvor Danmark for første gang nogensinde deltog i en VM-slutrunde, og så selvfølgelig Europamestrene fra 1992.

Joakim Mæhle, har sat hjembyen Østervrå på Danmarkskortet, og er et inspirerende forbillede for tusindvis af håbefulde piger og drenge i de lokale idrætsforeninger. Han er eksemplet på, at med hårdt arbejde, dedikation og et uomtvisteligt talent er det ikke umuligt at tage springet fra provinsby til de største stadions – og samtidig bevare jordforbindelsen.

I ungdomsårene skiftede Joakim Mæhle til det nordjyske fodboldflagskib, AaB (Aalborg BK), hvor det senere blev til debut på klubbens Superligahold som 19-årig. Gennembruddet blev tidligt bemærket i det store udland og Joakim Mæhle blev solgt til den belgiske topklub Genk.

I en alder af bare 21 år manifesterede Joakim Mæhle sig blandt de bærende kræfter på det Genk-hold, der i 2019 vandt det belgiske mesterskab og efterfølgende spillede med i fodboldens fineste selskab, Champions League.

Succesen gik ikke ubemærket hen, og i januar 2021 skiftede Joakim Mæhle til en endnu større adresse i fodboldverden, nemlig italienske Atalanta, der holder til i den norditalienske by Bergamo. Også for Atalanta er det blevet til optrædener i Champions League.

Joakim Mæhle, der i skrivende stund har optrådt 31 gange for Danmark og med 9 mål til følge, fik sin landsholdsdebut for Danmark den 5. september 2020. Han manifesterede sig som en af de bærende kræfter ved EM-slutrunden i 2021, hvor en del af kampene blev spillet på dansk grund. Fodboldfeberen rasede i Danmark helt frem til semifinalen, hvor det blev til et knebent 2-1 nederlag mod England på Wembley.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.