Artikler - Øvrige

RareWine Invest giver et sjældent indblik i London City Bond

Nordic Freeports høje standard er intakt hos UK’s største private toldlager. Første akt af Internationaliseringen af RareWine Invest er indledt, og flere er i vente.

RareWine Invest er siden 2016 vækstet hastigt og er i dag blandt de største udbydere af vininvestering i verden med investorer fra mere end 45 forskellige lande. Med planer om fortsat vækst og styrket internationalt fokus, har det været et naturligt skridt på vejen at etablere opbevaringsløsninger, der kan rumme interessen for vininvestering.

Et af de proaktive skridt, vi har taget, er etablering af opbevaring i Storbritannien, der i forvejen er verdens største handelsplads for eksklusive vine. London City Bond er vores første internationale tredjepartsleverandør, og for nyligt har vi sendt et kamerahold til England for at give et eksklusivt og sjældent indblik bag murene på Storbritanniens største private toldoplag.

Tag med Lars Granat Jensen, CMO hos RareWine Invest, når han åbner de tunge, mytiske døre til et fascinerende indblik i Drakelow Tunnels. 

Nordic Freeport og internationaliseringen af RareWine Invest

Fra kontorer i flere forskellige lande hjælper vi vininvestorer fra alle afkroge af kloden. Derfor vil vi gerne kunne levere investorernes vin til den Nordic Freeport-lokation, som fra et logistisk perspektiv er mest effektiv. Første skridt mod den vision er London City Bond – vores foretrukne lokation i Storbritannien. London City Bond gør det muligt for os at velkomme nye investorer uden at skulle gå på kompromis med hverken levering, kapacitet eller kvalitet.

For at holde omkostningerne til opbevaring for vininvestorer på et minimum har vi lagt os i selen for at begrænse fragtpriser og køletransport over lange afstande, herunder også at nedbringe håndtering og administrativt arbejde. Som tredjepartsleverandør realiserer London City Bond det ønske og står som en kompetent repræsentant for første skridt i internationaliseringen af RareWine Invest. Slutteligt er mindre transport selvsagt også med til at nedbringe Co2-udledning.  

London City Bond (LCB) er et fantastisk første skridt, for det slutter selvfølgelig ikke her – vi er allerede et skridt foran, og undersøger muligheder for at etablere opbevaringsfaciliteter i flere lande, samt at føje tredjepartsleverandører til vores liste af kompetente samarbejdspartnere. Vi ønsker den samme gennemsigtighed, vi hidtil har kunnet tilbyde eksisterende og kommende investorer i vores Nordic Freeport lagerfacilitet i Vester Hassing.

Et sjældent indblik i London City Bond – Drakelow Tunnels

LCB er Storbritanniens største private toldlager for vin og spiritus, og det har de været i mere end 150 år.

LCB råder over en række faciliteter i Storbritannien, og Nordic Freeport benytter sig af Drakelow Tunnels lige uden for Kidderminster. Drakelow Tunnels har en fascinerende historie – tunnellerne strækker sig over 5,5 kilometer, som blev sprængt ud af solide klipper til Rover Car Shadow Factory under anden verdenskrig. Tunnellerne blev endda brugt som et hemmeligt atombeskyttelsesrum under den kolde krig. Nu bruges de fascinerende tunneller til opbevaring af dyrebare vine og spiritus på vegne af investorer og samlere fra hele verden.

London City Bond – også her er din portefølje i kompetente hænder

London er kendt som verdens største knudepunkt for finere vin og tilbyder nogle af de bedste opbevaringsfaciliteter på markedet. For mange år siden opstod der en mulighed for, at LCB kunne videreudvikle på den hurtigt voksende del virksomheden – nærmere bestemt den del af virksomheden, der beskæftiger dig med fine vine. De indledte med købet af Derby Turn-virksomheden i Burton-Upon-Trent. De udvidede med Melksham og Dinton, som alle har det rette udstyr til opbevaring af eksklusiv vin – og senest har de tilføjet Drakelow Tunnels i Kidderminster for at udvide deres tilbud om lagring af fine vine endnu engang.

London City Bond blev grundlagt i 1870, og 600 erfarne, dygtige og veluddannede medarbejdere samt 300 dedikerede leveringskøretøjer sørger for, at LCB lever op til deres tårnhøje standarder. LCB har integrerede fysiske og elektroniske overvågningssystemer og Red Care GSM-kommunikationsteknologi.

Det er selvsagt altafgørende, at hver facilitet opretholder Nordic Freeports høje standard for sikkerhed. Derfor kan du som investor være ganske sikker på, at både kvalitetssikring og opbevaringsprocesser er ens på tværs af alle Nordic Freeports konti – både nu og fremtiden.

Det betyder, at hver facilitet opretholder en optimal temperatur, samt en optimal fugtighedskontrol, omfattende forsikringsdækning og et førsteklasses anti-fraud-team, der sikrer kvalitetsinspektion. Ydermere er der topmoderne overvågning, vibrationssensorer, infrarøde og termiske kameraer samt klimaanlæg til håndtering af temperatur og luftfugtighed. Med andre ord er din samling i sikre hænder, så den kan modnes perfekt til fremtiden.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.