2008 Dom Perignon Legacy Edition

14. november 2018 - 2008, Analyse, Artikler, Blog, Champagne, Investeringstips

2008 Dom Perignon Legacy Edition er ankommet – og hypen er ENORM!

 – 1200 flasker solgt på få dage. Venteliste oprettet –

 

Største hype omkring en Champagne nogensinde!

De danske vinhandlere, som var så heldige at få fingrene i 2008 Dom Perignon Legacy Edition, måtte alle melde udsolgt indenfor den første time – også selvom mængden har været begrænset til enkelte flasker pr. kunde!

Efterspørgslen efter denne tidlige frigivelse og hyldest til den afgående kældermester, har sendt prisen i vejret allerede fra start, og med en global markedspris på 185-190 EUR, er 2008 Dom Perignon Legacy Edition allerede tæt på at koste det dobbelte af en “almindelig” årgang 2009.

Hvorfor? – Efterspørgsel!

 

 

Længe ventet – og aldrig set før!

At sige at LVMH Group, som ejer Dom Perignon, “har gjort det igen”, ville være oplagt, men selvom de er verdensmestre i marketing hos LVMH, har vi alligevel aldrig før set den hype og den efterspørgsel som vi ser nu.

Folk har ventet meget længe, og i de kommende måneder vil der blandt entusiaster blive opfundet nye lejligheder til at åbne netop denne længe ventede årgang – bare for at smage den (igen, måske?)

Interessen er altså ægte og kommer fra hjertet og efterspørgslen er fortsat kun i mindre grad spekulativ, hvilket med investorbriller er meget beroligende.

 

Special Editions koster mere

Special Editions, som typisk har været særlige designs lavet af kendte kunstnere eller personligheder, har typisk haft en markedspris der har været omtrent 20% højere end den “almindelige” Dom Perignon (med grøn etiket).

Derfor er forventningen også, at den “almindelige” 2008 Dom Perignon vil blive billigere end Legacy Edition, når den kommer på markedet til februar. Men hvis interessen fortsætter med at stige i samme tempo som nu, er det ikke usandsynligt, at vi om 3-4 måneder ser den “almindelige” 2008 Dom Perignon blive handlet til samme pris som Legacy Edition handles til i dag – omend det dog kan lyde en smule optimistisk.

Sikkert er det dog, at 2008 Dom Perignon bliver den dyreste Dom Perignon frigivet til dato!

Dom Perignon by Michael Riedel blev lanceret i 2016 i begrænset mængde til priser der lå ca. 20% over prisen for den “almindelige” Dom Perignon

 

En solid langsigtet investering

Set udefra har vi på den ene side at gøre med måske den bedste årgang – men også den absolut dyreste årgang i nyere tid.

Fortsætter hypen, stiger priserne og bliver Legacy Edition noget helt særligt, skal man slå til nu.

Synes man at nyligt frigivet Dom Perignon til næsten 200 EUR pr. flaske hører fremtiden til, skal man måske vente til februar, hvor den “almindelige” Dom Perignon frigives – dog med garanti også til en uhørt høj pris.

Selvom 2008 Dom Perignon kan virke dyr – især i Legacy Edition, ligner årgang 2008 Dom Perignon alligevel en sikker langsigtet investering.
For om ti år, når der efterspørges ældre årgange, vil man sukke efter årgang 2008 – på samme måde som vi i dag sukker efter årgang 1996 og årgang 1988.

2008 Dom Perignon er en kommende legende – hvis den ikke er det allerede?

 

Invester i 2008 Dom Perignon Legacy Edition

Legacy Edition er 14 dage efter frigivelsen spredt for alle vinde, og vi har den seneste uge arbejdet hårdt på at sikre os en solid mængde, så vi kunne imødekomme den enorme efterspørgsel vi har haft fra investorer de seneste par måneder.

Vi har skaffet i alt 600 flasker fra mere end en håndfuld forskellelige leverandører, hvilket igen understreger de yderst begrænsede mængder som de enkelte er vinhandlere er blevet tildelt.

 

Rare Wine Invest tilbyder til investering: 

 

2008 Dom Perignon – Legacy Edition (OC6)

Pris: € 185 / fl.

Max. 36 fl. pr. investor!

 

Vil du investere eller høre mere? Kontakt os her:

Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel.
Vinene sælges kun i hele kasser (se parentes for pakkeenhed)
Forudsætter en samlet investering på min. EUR 6.700 (50.000 DKK)

 

Del denne nyhed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder om investeringsvin, markedsanalyser, tilbud på vin og information om vores eksklusive arrangementer.

Ved tilmelding accepterer du at modtage nyhedsmails, invitationer til arrangementer, tilbud samt anden information fra Rare Wine Invest og accepterer samtidig at Rare Wine Invest må kontakte dig via mail, telefon eller sms/mms i forbindelse hermed. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet.