Job - Øvrige - 8. marts 2019

Ambitiøse fremtidsplaner og mange nye stillinger – Rare Wine og Rare Wine Invest har vokseværk!

Rare Wine og Rare Wine Invest er i blomstrende vækst og har ambitiøse fremtidsplaner. Læs mere om disse planer, de nye jobmulighederne og den unikke virksomhedskultur her.

Syv nye medarbejdere på godt tre måneder – men det stopper ikke her!

Rare Wine og Rare Wine Invest er i blomstrende vækst og med en rekordomsætning på 246 mio. kr. er forretningen næsten vokset til dobbelt størrelse på blot et år. Som et resultat af dette er der blevet sagt velkommen til syv nye medarbejdere de seneste tre måneder. Men der skal bruges flere nye skarpe profiler – og mange af dem!

Store fremtidsplaner kræver flere kollegaer

Selvom alt synes som det plejer i Nordens største ”vinkælder”, er der mere gang i butikken end normalt. Med seneste rekordregnskab som fundament er planerne for fremtiden nu mere ambitiøse end nogensinde før: ”Den vækst vi har oplevet de seneste år, er kun starten og planerne for de næste år er vækst af helt samme skuffe” siger Rasmus Nielsen, direktør, Rare Wine A/S.

Det betyder forstærkninger på tværs af hele organisationen og der søges derfor allerede nu nye profiler til konkrete stillinger. Samtidig står medarbejderantallet overfor en omtrentlig fordobling frem mod sommeren 2020, hvorfor du allerede nu bør overveje at sende en uopfordret ansøgning, selvom dit drømmejob endnu ikke er opslået!

Klik her for at se ledige stillinger hos Rare Wine og Rare Wine Invest

Rare Wine og Rare Wine Invest

Et job med højt til loftet

Et job hos Rare Wine og Rare Wine Invest byder hver dag på udfordringer og nye muligheder. To ting der bliver tilgået med munter og løssluppen omgangstone, kammeratlighed men i den grad også faglighed og professionalisme.

”Vi har en unik kultur, hvor højt humør går hånd i hånd med benhård professionalisme. Højt til loftet og store armbevægelser, kombineret med stærk disciplin har skabt hvad vi har i dag – og dette skal også gøre at vi når vores fremtidige målsætninger” siger Anders Børsen, direktør for Rare Wine Invest, og fortsætter: ”Vi sætter store krav til vores medarbejdere, men tilbyder til gengæld mulighed for både personlig og faglig udvikling”.

Fredag på en tirsdag – et udsnit af en arbejdsdag

Selvom målsætningerne og ambitionerne er tårnhøje hersker der en helt speciel stemning på kontoret. Vin-valget til kundemødet smages og diskuteres mellem lagermedarbejderne og salgschefen mens puljekampen i FIFA-turneringen, denne gang mellem bogholderiet og salgsafdelingen raser. Curling-kampen fra sidste uges personale-fredagsarrangement diskuteres passioneret i logistik mens seneste leverance af 18 paller champagne varemodtages. Alt dette indtil kontorets egen kantineansvarlige kalder til frokost – dagens fælles samlingspunkt.

Det voksende vinlokomotiv kører derud af, men selvom kalenderen siger tirsdag føles det som fredag!

Unik kultur Champagne-cykelture, vinrejser, udfordringer alá curling og gourmet er blot et udsnit af den unikke kultur i Rare Wine og Rare Wine Invest

Langt ude på landet…

Fremtidens målsætninger og de kommende års planer smitter ikke kun af på størrelsen af medarbejderstaben. Også de fysiske rammer og virksomhedens infrastruktur står overfor et større løft: ”Vi har en virksomhed og en arbejdsgang der fungerer rigtig godt, men hvis vi skal løfte os til et nyt og endnu højere niveau, kræver det store investeringer i hele virksomhedens infrastruktur” fortæller Rasmus Nielsen og fortsætter: ”Med andre ord skal der ske stor udvikling og udvidelse i virksomhedens IT-systemer, men også de fysiske rammer står overfor udvidelser, da vores nuværende domicil ikke er tilstrækkeligt med fremtidens planer!”

Rare Wine Invest

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.