Nyheder - 9. april 2020

RareWine Invest runder milepæl; 400 investorer

Mere end 400 investorer i og udenfor Danmark har nu valgt RareWine Invest til at rådgive sig om vininvesteringer og til at varetage deres vin-porteføljer.

RareWine Invest runder milepæl; 400 investorer

Mere end 400 investorer i og udenfor Danmark har nu valgt RareWine Invest til at rådgive sig om vininvesteringer og til at varetage deres vin-porteføljer. Det er vi både stolte af og beærede over, fordi det skyldes hårdt arbejde med at finde de bedste investeringer til vores investorer.

Inden udgangen af 2020 forventer vi, at 500 investorer har valgt RareWine Invest som investeringspartner. Det tror vi på, fordi investorerne har tiltro til, at vi også i fremtiden kan levere stabile afkast til dem – afkast der de seneste 16 år med mere end 8% årligt i gennemsnit har outperformet aktiemarkedet, men til en meget lavere risiko – selv i krisetider.

Eksklusive vine er vores speciale

Er du investor, og vil du sikre dig selv et stabilt afkast i fremtiden? Så kan du, som over 400 andre investorer, med fordel investere i eksklusive vine. Jo tidligere du går i gang med at investere i vin, des større afkast kan du forvente af din udsøgt velsmagende og sjældne porteføjle af eksklusive vine.

RareWine koncernen hører til blandt de toneangivende vinhandels- og vininvesteringskoncerner i verden. Med en omsætning der nærmer sig en ½ milliard kroner har vi fingeren solidt plantet på vinprisernes hovedpulsåre. Vi kender i detaljer prisudviklingen og værdisætningen af vin i alle prisklasser. Vores speciale er de allerdyreste og mest eksklusive vine. Det gør os i stand til, i investeringsvirksomheden RareWine Invest, meget præcist og på grundlag af vores viden og analyser at udpege de mest investeringsegnede vine og kvalificere vores anbefalinger på et stort og velfunderet datagrundlag.

Vi elsker vin. Især den vin, der bliver mere værd, som årene går. Og vi elsker i endnu højere grad den store tilfredshed med vores arbejde, som over 400 investorer viser os. 

TAK

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.