Investeringstips - Champagne - 28. september 2021

1988 Krug Collection - Krugs legendariske late release

Krug er stort. 1988 er endnu større. Kombiner de to i din næste investering...

Krug er stort, men 1988 er endnu større. Her får du mulighed for at investere i en enestående kombination af begge fra Krugs legendariske late release: Krug Collection 1988 – et late release fra Krugs kældre i perfekt stand og med lang levetid.

Champagnehuset Krug opbevarer et meget begrænset antal flasker Krug Vintage under ideelle forhold i husets kældre efter en årgangs primære frigivelse. Her bliver de løbende smagt og vurderet, mens de venter på at blomstre op i et nyt liv. Når det sker, bliver Krug Vintage til Krug Collection og giver champagnesamlere og -elskere mulighed for at nyde enestående champagne fra ikoniske årgange.

Årgang 1988 står som et fyrtårn i champagneverden, og er på tværs af samtlige af de store champagner en årgang, som både kendere, samlere og nydere stræber efter at smage eller ynder at vende tilbage til.

Men her mere end 20 år efter de første 1988-champagner ramte markedet, er de tilgængelige mængder ganske begrænsede – eksempelvis er Krugs 1988 Vintage Brut i hele kasser et særdeles sjældent syn. Nu kan du sikre dig investering i selvsamme årgang, men i late release-udgaven, Krug Collection 1988.

Krug Collection 1988 blev frigivet for godt to år siden, efter både frigivelsen af Krug Collection 1989 og 1990, og er den 24. udgave i serien, der startede med den mytiske årgang 1928. 1988 står i dag som den største Krug Collection-perle, der rent faktisk kan skaffes, og er med en score på 98 point fra Richard Juhlin et enestående valg.

Invester i Krug Collection

Solide afkast på Krug Collection 1990

Kun én enkelt årgang af Krug Collection er i dag under administration af RareWine Invest. Det er årgang 1990 med 97 point af Juhlin, og prisen på denne er steget hele 40,9 % siden januar 2020, hvilket validerer potentialet. Samtidig er en investering i 1988 en investering i en endnu større årgang, der samtidig taler ind i en særdeles lovende fremtid, hvor stigende produktionsomkostninger i regionen kan blive champagneinvestorens bedste ven.

Invester før Krug-feberen for alvor bryder løs

De seneste år har været et festfyrværkeri af den ene frigivelse efter den anden fra den allerede legendariske årgang 2008. Ikke mange af de helt store 2008’ere er tilbage, men Krugs er en af dem: 2008 Krug Vintage, der bliver den første frigivne 2008-champagne fra Krug forventes frigivet sidst i 2021 – dette vil uden tvivl sætte kog i Krug-gryden og skabe champagne-feber, der kan bidrage til at sætte ekstra skub i priserne. Man kan med al rimelighed forvente stor hype omkring Krugs champagner i forbindelse med dette.

Invester i den enestående kombination af ikoniske årgang 1988 fra Champagne og Krugs fantastiske kvalitet og få mulighed for at tilbyde fremtidens champagnekendere, -samlere og -elskere en særdeles sjælden og exceptionel champagneoplevelse.

Invester i 1988 Krug Collection

Kontakt os via kontaktformularen nederst på siden, hvis du vil høre mere om dine muligheder for investering, eller bestil vinene direkte igennem formularen.

ÅRGANGVINVOLPAKNINGPRIS/FL.*
1988Krug Collection750OWC1€850
*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel. Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske. Mindste ordrestørrelse € 2.500. Forudsætter en samlet portefølje på min. € 10.000 (75.000 kr.). Prisen på disse vine kan have ændret sig siden udgivelsen af denne artikel. Der tages forbehold for fejl.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.