Artikler - Øvrige - 17. april 2023

Velkommen ombord, Albin Ekdal! Svensk landsholdsspiller slutter sig til RareWine Invest

Den populære svenske landsholdspiller Albin Ekdal bliver en del af RareWines ambassadørteam med henblik på at skabe opmærksomhed omkring vininvesteringer i Norden.

Med over 60 landskampe for det svenske landshold og mere end 200 kampe i den italienske Serie A er Albin Ekdal et veletableret navn i fodboldverdenen.

Fodboldkarrieren i vinens andet hjemland, Italien, har også medført at Albin Ekdal har fået stor passion for vin - både til nydelse men også til investering. Det har blandt andet medført, at Albin Ekdal investerer i vin igennem RareWine Invest. Ikke bare investerer han i vin, men Albin Ekdal har også accepteret rollen som brandambassadør for RareWine Invest.

"Gennem oprigtige repræsentanter, der deler de samme ambitioner og værdier som RareWine kan når vi ud til et bredere publikum med vores budskaber. Vi har allerede set effekten af det med vores øvrige brandambassadører, og vi er meget stolte over, at Albin Ekdal, som den første svensker, har indvilget i at repræsentere vores investeringsafdeling," udtaler Lars Granat Jensen, CMO hos RareWine Group.

Alexander Emerén, der leder RareWines svenske kontor i Stockholm, ser frem til at tage de næste skridt i retning af at øge kendskabet til vininvesteringer i Norden.

"Alternative investeringer vinder mere og mere anerkendelse i disse år. Siden vi åbnede vores kontor i Stockholm for blot to år siden, har mere end 300 svenske kunder investeret i vin gennem RareWine Invest. Interessen er større end nogensinde før, da flere mennesker skeler til investeringer med lav risiko i disse år."

Snart vil Albin Ekdal være at finde i reklamer og reklamefilm fra RareWine Invest, og den første er blevet offentliggjort i dag:

Klik på videoen ovenfor og se, hvorfor Albin Ekdal har investeret i vin.

Udover at være en kendt personlighed i sit hjemland har Albin Ekdal tilbragt over 10 år i Italien, hvor han har repræsenteret klubber som Juventus, Sampdoria, Cagliari, Bologna, Siena og senest Spezia i den italienske Serie A. Italien er blevet det andet hjem for Albin Ekdal og hans familie.

"Vi vil også se en afsmittende effekt af samarbejdet i Italien, når Albin Ekdal optræder i vores reklamer. Det vil øge kendskabet til RareWine Invest i Italien og gavne vores kontor i Milano," siger Rune Spliid, kommerciel direktør hos RareWine Invest.

Udover at have tilbragt det meste af sin karriere i Italien, havde Albin Ekdal et ophold på kultholdet Hamburger SV i den tyske Bundesliga fra 2015 til 2018. Karrieren tog fart fra en tidlig alder, da han forlod IF Brommapojkarna allerede i teenageårene.

Mikkel Hansen, der tre gange er blevet kåret som verdens bedste håndboldspiller, blev den første brandambassadør for RareWine Invest i 2021. Han har siden fået selskab af cykelrytteren, Magnus Cort, og senere den danske fodboldlandsholdsspiller og fanfavorit Joakim Mæhle fra Atalanta.

RareWine Group blev etableret i 2006 i Danmark og omfatter et af verdens mest prominente vinhandelsfirmaer, RareWine Trading. I 2016 blev investeringsafdelingen officielt lanceret, og siden starten har RareWine Invest manifesteret sin position som et af de førende vininvesteringsfirmaer på verdensplan.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.