Investeringstips - Whisky - 29. juni 2020

Enestående whisky for samlere: Sjældne dråber frigivet fra kult-destilleriet Port Ellen

Ny Port Ellen-frigivelse: Kun 1.380 flasker frigives til hele verdens whiskypublikum og er til dato den ældste og mest sjældne Port Ellen!

Et nyt kapital - invester før det er for sent

Port Ellen tager hul på næste kapitel af ”Untold Stories” og med Port Ellen 40 YO The Untold Stories: 9 Rogue Casks topper den sin forgænger og er nu den hidtil ældste og mest sjældne Port Ellen til dato. Port Ellen-serien Untold Stories er skabt med formålet at give whiskysamlere og -kendere en chance for at eje og smage på Port Ellens enestående sjæl der i nær fremtid er reduceret til ren historie for de der ikke har fået fingre i nogle af disse ekstremt sjældne flasker.

Hvor meget original Port Ellen-whisky, Diageo rent faktisk råder over, er uvist, men én ting er sikker: Frigivelserne er blevet mere og mere begrænsede af en grund og de kommende frigivelser bliver med al sandsynlighed det samme. Mængderne af den oprindelige Port Ellen-whisky er begrænset og de varer ikke evigt.

Der er frigivet 120 flasker mindre af Port Ellen Rogue Cask end af forgængeren The Spirit Safe og vi kommer med al sandsynlighed til at se mindre frigivelser i fremtiden. Det betyder i sagens natur at det kun bliver sværere at skaffe et fuldt vertikal hvilket blandt samlere og whiskykendere er særligt attraktivt.

Læs mere om betydningen af en komplet samling her: Macallan Lalique: Ekstraordinært højt afkast til ekstraordinær investering

Hvis frigivelserne, som forventet, fortsætter med at blive mindre, vil også færre få muligheden for at samle et komplet sæt og de der lykkedes med dette, er dem der køber løbende og før de sparsomme mængder forsvinder fra markedet.

Kontakt os via kontaktformularen i bunden af siden hvis du vil høre mere om dine muligheder for investering i Port Ellen.

Invester i seneste Port Ellen-frigivelse

WHISKYPRIS
Port Ellen 40YO The Untold Stories: 9 Rogue Casks€ 5.400
*Alle priser er i EUR ex. told, afgift og moms ved levering til toldoplag. Priser inkl. told, afgift og moms sendes på forespørgsel. Vinene sælges kun i hele kasser, medmindre andet er angivet og prisen er pr. flaske. Mindste ordrestørrelse € 2.500. Forudsætter en samlet portefølje på min. € 10.000 (75.000 kr.). Prisen kan have ændret sig siden udgivelsen af denne artikel.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.