Nyheder - Øvrige - 25. august 2023

Racerkøreren Giedo van der Garde forstærker vinfolden. Velkommen ombord

Den hollandske folkekære racerkører joiner RareWine Invests stærke ambassadørhold – han skal bidrage til at udfolde kendskabet til vininvestering i Benelux

Giedo van der Garde har for længst vist sit værd som racerkører på den store internationale scene og i 2013 opnåede han sin største drøm: At blive Formel 1-kører. Giedo van der Garde lever et professionelt liv i overhalingsbanen, men når han ikke længere akkompagneres af fire fartglade hjul, ønsker han også at være kendt som en succesfuld investor, der har foretaget nogle gode, stabile investeringer, der kan sikre hans fremtid.

Udover at være anerkendt racerkører er han desuden et velkendt ansigt i hollandsk TV med regelmæssige fremtoninger på flere tv-udsendelser på blandt andet Viaplay, Late Night og hollandske NOS. Giedo er også ekspertkommentator på TV – blandt andet i forbindelse med Formel 1.

Giedo balancerer således professionalisme, ekspertise, humor og autenticitet på bedste vis – både på og udenfor kørebanen. Og kombineret med hans store troværdighed som ekspert samt kendskab fra TV har det været udslagsgivende for, at netop Guido er den spritnye hollandske brandambassadør for RareWine Invest.

”Det er vigtigt for RareWine Invest, at vores ambassadører deler vores dedikation, ambitioner og værdier, og derfor bliver vores samarbejdspartnere valgt med stor omhu. Giedo er endnu en stærk og anerkendt kandidat, som skal hjælpe os med at redefinere landskabet for vininvestering i Benelux, og vi er stolte over, at så prominent et individ, vil være en del af holdet”. Lars Granat Jensen, CMO hos RareWine Group

Hidde Hoogendam, der er country manager for RareWine Invests Benelux-kontor i Amsterdam, har set, hvordan de hidtidige ambassadører for RareWine Invest har været gode repræsentanter for at sprede kendskab til vininvestering i deres respektive lande og indenfor deres ekspertisefelt – og han ser frem til at få hollandsk forstærkning. Alternative investeringer vinder nemlig mere og mere anerkendelse disse år, og med en troværdig repræsentant som Giedo vil endnu flere forhåbentligt få interesse for alternativ investering med lav risiko.

Snart vil du kunne se Giedo van der Garde i reklamer og reklamefilm med RareWine Invest som afsender. Den første bliver offentliggjort i dag, og du kan se den her:

Da Giedo var 7 år gammel sagde han til sin mor, at han en dag ville blive en formel 1-kører. Og selvom den unge hollænder på daværende tidspunkt formentligt delte drømme med mange andre børn, var han en af de få, som slap igennem nåleøjet. Giedo arbejdede hårdt og dedikeret for at opnå sit mål, og undervejs blev han verdensmester med en sejr i The Karting World Championship i 2002. Han kan nu vinge Formel 1 af sin bucket liste – og nu også vininvestering: Men han er slet ikke færdig endnu.

Han er aktiv i World Endurance Championship (WEC), og han jagter stadig en podieplads i det berømte løb Le Mans. Giedo van der Garde er et velkendt ansigt i sin hollandske hjemstavn og i motorverden, hvor han allerede har sat et stort aftryk. Nu bliver han også et velkendt ansigt hos RareWine Invest.

”Med det stærke ambassadørhold, vi efterhånden er begunstiget med i norden, er det på tide at forstærke det centrale Europa. Amsterdam er et vigtigt handelscentrum for os, og vi har store forventninger til, at Giedo vil skærpe interessen for vininvestering”- Rune Spliid, kommerciel direktør hos RareWine Invest.

I 2021 blev Mikkel Hansen den første brandambassadør for RareWine Invest, og med tre titler i bagagen som verdens bedste håndboldspiller er hans appel både nationalt og internationalt, hvilket gjorde ham til den oplagte ambassadør. Siden har han fået fornemt følgeskab af cykelrytteren Magnus Cort, fodboldspilleren Joakim Mæhle og den svenske fodboldspiller Albin Ekdal.  

RareWine Group blev etableret i 2006 i Danmark, og indeholder et af verdens mest prominente vinhandelsfirmaer, RareWine Trading. RareWine Invest blev officielt lanceret i 2016, og har siden manifesteret sin position som et af de førende vininvesteringsfirmaer på verdensplan.

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.