Nyheder - Øvrige - 13. juni 2024

Joachim Andersen bliver brand ambassadør for RareWine Invest

RareWine Invest er stolte af at præsentere vores nyeste samarbejde: Den danske landsholdsspiller og Crystal Palace-stjerne Joachim Andersen.

Der er kun få dage til det går løs med Europamesterskaberne i fodbold (EURO 2024), og hos RareWine Invest kommer vi til at holde et særligt vågent øje med den kommende slutrunde. Vi har nemlig fornøjelsen af at løfte sløret for et nyt samarbejde med den danske landsholdsspiller og Crystal Palace-stjerne, Joachim Andersen, som du kan komme helt tæt på i interviewet nederst i denne artikel.

I interviewet kan du blandt andet finde svar på hvem af Joachims holdkammerater, der har den vildeste vinsamling, hvem der har den dårligste smag, og hvilken vin Joachim selv drømmer om at smage. Joachim fortæller også om Premier League spillernes forhold til vin, og ikke mindst om landsholdskollegaen, Joachim Mæhles, egenproducerede vin.

Efter en imponerende sæson med Crystal Palace har Joachim Andersen bevist, at han er en af de mest stabile spillere i Premier League. Med undtagelse af blot 4 minutter har han spillet fuld tid i samtlige kampe i verdens stærkeste liga i 2023/24-sæsonen, hvilket placerer ham på 4. pladsen over de markspillere, der har spillet flest minutter i Premier League i sæsonen. Hans utrættelige engagement og enestående præstationer sikrede ham tilmed titlen som Årets Spiller hos Crystal Palace. Hans dedikation til at finde de ekstra procenter i alle aspekter af sit spil er netop det, der resonerer med vores værdier hos RareWine Invest.

Joachim Andersens Jagt På Perfektion

Joachim Andersens karriere har bragt ham forbi nogle af Europas større klubber, herunder Sampdoria i Italien og Lyon i Frankrig, hvilket ikke kun har finpudset hans færdigheder på banen, men også pirret hans interesse for vin. Italien og Frankrig er blandt verdens førende vinproducerende lande, og det har sparket til Joachims passion for de ædle dråber, særligt Bourgogne har han en svaghed for.

"Joachim Andersen eksemplificerer den omhyggelige dedikation og jagt på perfektion, som vi værdsætter hos vores brandambassadører. Hans personlighed resonerer perfekt med vores brand," siger Lars Granat Jensen, CMO hos RareWine Group. "Joachims engagement i at opnå perfektion både på og uden for banen matcher vores tilgang til vininvestering. Vi er beærede over at have ham med på holdet og ser frem til at dele hans rejse med vores community," tilføjer Rune Spliid, kommerciel direktør hos RareWine Invest.

Ud over sin imponerende fodboldkarriere har Joachim Andersen en fast stab på 9 personer omkring sig, som varetager alle aspekter af hans liv, fra kost og ernæring til taktik og investeringer. Det omhyggelige fokus på selv de mindste detaljer og et iboende ønske om altid at yde det optimale er årsagen til, at Joachim har valgt RareWine Invest til at håndtere sin vininvesteringsportefølje.

Vores fælles stræben efter perfektion og excellence gør dette samarbejdet til noget ganske særligt, for begge parter, og vi er stolte af at varetage Joachims portefølje.  

Joachim Andersen præsenteres som brand ambassadør Rune Spliid og Lars Granat Jensen med Joachim Andersen

Spændende samarbejde forud for EM-slutrunden

Joachim Andersens partnerskab med RareWine Invest kommer tilmed på et interessant tidspunkt, kort før det går løs til EM-slutrunden i Tyskland, hvor Danmark blandt andet er i pulje med Joachim Andersens andet hjemland, England. Dermed forventes ikke bare forøget fokus fra de danske medier, men i særdeleshed også de britiske, ovenpå en sæson hvor Joachim og Crystal Palace har imponeret i Premier League.

Samarbejdet understreger den stigende interesse for vininvestering blandt professionelle atleter som vi har oplevet gennem de seneste år. I den professionelle sportsverden er der generelt et stigende fokus på rådgivning af atleter, samt på at placere midler i stabile aktivklasser med interessante perspektiver til når karrieren er slut. Samtidig understreger det vigtigheden af omhyggelig planlægning og ekspertise i at opnå succes, uanset om det er på eller udenfor banen.

Joachim Andersen følger i fodsporene på andre nævneværdige RareWine Invest brand ambassadører, herunder håndboldspilleren Mikkel Hansen, cykelrytteren Magnus Cort, den hollandske racerkører Giedo van der Garde, Joachims tidligere holdkammerat i Sampdoria og svenske landsholdsspiller Albin Ekdal samt hans nuværende landsholdskollega Joakim Mæhle, der også skal i aktion til den kommende slutrunde. Klik her for at læse mere om vores samarbejde med brand ambassadører...

Kort før EM-slutrunden tilbragte vi et par dage i London med Joachim Andersen, hvilket der blandt andet kom dette eksklusive interview ud af

Bliv kontaktet af RareWine Invest

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt - ganske uforpligtende naturligvis.